Kántor Lajos: A Korunk négy kapuja

Kántor Lajos könyve: A Korunk négy kapuja - Kulcskeresés | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] “Amikor 2011-ben A Korunk kapui – alcíme szerint: 1959 (1957) – 1965. (március). Szubjektív történet – alá odaírtam az I.-et, azt gondoltam, még három kötetnek kell következnie. Most, a Dienes László alapította folyóirat kilencvenéves korában mégis örülök, hogy a három helyett legalább egy elkészült, a “kulcskeresés” pedig kitér az újabb fél évszázadra, a négy kapun belül történtekre. Szubjektív történet? Mindenesetre nem (csupán) a személyes emlékek nyomán íródott, alapját több mint hatszáz Korunk- lapszám átlapozása-újraolvasása képezi. (Könyveké is. Titkosszolgálati iratoké.) 1500 valahány névvel találkozik itt az (újra)olvasó, a számbavétel azonban kritikai próbál lenni – a 2016-os gondolkodás szintjén. Hogy megtaláltam-e a “kulcsot” az ítéletalkotásban? Igyekeztem túllépni a közel hatvan Korunk- szerkesztői évem alatt közvetlenül megtapasztaltakon, a rokon- és ellenszenveken: ráfigyelni a tartós (nak vélt) értékekre.” (Kántor Lajos) [/limit_content]

A A Korunk négy kapuja című könyv egy 2016-ban megjelent, 360 oldalból álló, Művelődéstörténet, Történelem kategóriájú könyv, melyet Kántor Lajos írt és a Korunk, Komp-Press kiadó adja ki a 9786067730135 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kántor Lajos: A Korunk négy kapuja egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kántor Lajos: A Korunk négy kapuja PDF, A Korunk négy kapuja PDF letöltés, Kántor Lajos: A Korunk négy kapuja ePUB, A Korunk négy kapuja ePUB letöltés, Kántor Lajos: A Korunk négy kapuja Mobi, A Korunk négy kapuja Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kántor Lajos további könyvei

Korunk, Komp-Press kiadó kiadó további könyvei

Művelődéstörténet, Történelem kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

360 oldalas könyvek

9786067730135 ISBN-számú könyvek

Összes könyv