Kamin Mohammadi: Bella Figura – Hogyan éljünk, szeressünk, együnk olasz módra

Kamin Mohammadi könyve: Bella Figura - Hogyan éljünk, szeressünk, együnk olasz módra | könyv borító

[limit_content length=”400″] Kamin Mohammadi londoni újságíró elmenekül a taposómalomból, és Firenzében tölt egy évet. A bella figura koncepcióját követve, miszerint az élet minden aspektusában meg kell találni a szépséget, végigkalauzol minket a város sikátorain, helyi éttermein, piacain, megosztja velünk a barátaitól tanult ínycsiklandó ételek receptjeit, és beszámol viszontagságos szerelmi kalandjairól is. [/limit_content]

A Bella Figura – Hogyan éljünk, szeressünk, együnk olasz módra című könyv egy 2019-ban megjelent, 280 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Kamin Mohammadi írt és a HVG Könyvek kiadó adja ki a 9789633048245 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kamin Mohammadi: Bella Figura – Hogyan éljünk, szeressünk, együnk olasz módra egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kamin Mohammadi: Bella Figura – Hogyan éljünk, szeressünk, együnk olasz módra PDF, Bella Figura – Hogyan éljünk, szeressünk, együnk olasz módra PDF letöltés, Kamin Mohammadi: Bella Figura – Hogyan éljünk, szeressünk, együnk olasz módra ePUB, Bella Figura – Hogyan éljünk, szeressünk, együnk olasz módra ePUB letöltés, Kamin Mohammadi: Bella Figura – Hogyan éljünk, szeressünk, együnk olasz módra Mobi, Bella Figura – Hogyan éljünk, szeressünk, együnk olasz módra Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kamin Mohammadi további könyvei

HVG Könyvek kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

280 oldalas könyvek

9789633048245 ISBN-számú könyvek

Összes könyv