Kalász István: Határ≈idők

Kalász István könyve: Határ≈idők | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

[limit_content length=”400″] “Ahol a határ, ott ér véget egy világ, és kezdődik a másik. Tizenhat élesrajzú novella az országhatár menti vidékről, ahol erdőben fut a patak, és a patakon nem vezet át híd… ” [/limit_content]

A Határ≈idők című könyv egy 2017-ban megjelent, 124 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Kalász István írt és a zEtna Kiadó, Zenta adja ki a 9788684339913 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kalász István: Határ≈idők egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kalász István: Határ≈idők PDF, Határ≈idők PDF letöltés, Kalász István: Határ≈idők ePUB, Határ≈idők ePUB letöltés, Kalász István: Határ≈idők Mobi, Határ≈idők Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kalász István további könyvei

zEtna Kiadó, Zenta kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

124 oldalas könyvek

9788684339913 ISBN-számú könyvek

Összes könyv