Kalász Gyula: Széchenyi breviárium – Gondolatok nemzetről, magyarságról, erkölcsről, hitről, emberről

Kalász Gyula könyve: Széchenyi breviárium - Gondolatok nemzetről, magyarságról, erkölcsről, hitről, emberről | könyv borító

[limit_content length=”400″] 2016-ban emlékeztünk a legnagyobb magyar születésének 225. évfordulójára. Alkalom ez arra, hogy megismerjük az elmaradottság felszámolásáért, a Magyar Tudományos Akadémiáért, a Lánchídért, a Nemzeti Játékszínért, a Duna szabályozásáért, a közlekedés, a pénzügyek reformjáért, a lóverseny meghonosításáért küzdő gróf gondolatait nemzetről, magyarságról, erkölcsről, hitről, emberről, egyidejűleg megismerve azokat is akik hatottak rá, és akikre ő hatott. A gazdag válogatás bizonyítja, hogy szellemi kisugárzása nem csak saját korában volt érzékelhető, hanem a késői utókor, sőt a jelen is hasznosíthatja gondolatait. [/limit_content]

A Széchenyi breviárium – Gondolatok nemzetről, magyarságról, erkölcsről, hitről, emberről című könyv egy 2017-ban megjelent, 191 oldalból álló, Egyéb, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Kalász Gyula írt és a Pro Pannónia Kiadói Alapítvány adja ki a 9786155553295 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kalász Gyula: Széchenyi breviárium – Gondolatok nemzetről, magyarságról, erkölcsről, hitről, emberről egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kalász Gyula: Széchenyi breviárium – Gondolatok nemzetről, magyarságról, erkölcsről, hitről, emberről PDF, Széchenyi breviárium – Gondolatok nemzetről, magyarságról, erkölcsről, hitről, emberről PDF letöltés, Kalász Gyula: Széchenyi breviárium – Gondolatok nemzetről, magyarságról, erkölcsről, hitről, emberről ePUB, Széchenyi breviárium – Gondolatok nemzetről, magyarságról, erkölcsről, hitről, emberről ePUB letöltés, Kalász Gyula: Széchenyi breviárium – Gondolatok nemzetről, magyarságról, erkölcsről, hitről, emberről Mobi, Széchenyi breviárium – Gondolatok nemzetről, magyarságról, erkölcsről, hitről, emberről Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kalász Gyula további könyvei

Pro Pannónia Kiadói Alapítvány kiadó további könyvei

Egyéb, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

191 oldalas könyvek

9786155553295 ISBN-számú könyvek

Összes könyv