Kalabay László (szerk.): A daganatos betegek gondozása

Kalabay László (szerk.) könyve: A daganatos betegek gondozása | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ez az összeállítás azzal a szándékkal íródott, hogy ismertesse a daganatos betegek gondozása során felmerülő legfontosabb témaköröket. Elsősorban az alapellátásban történő gondozás szempontjából készült, de a teljességhez hozzátartozik, hogy a családorvos, háziorvos is ismerje az onkológiai szakellátásban alkalmazott kontrollvizsgálatok rendjét, az ott rendelt gyógyszerek mellékhatásait, hiszen nagyon sokszor őhozzá fordul kérdéseivel, problémáival a daganatos beteg. Az onkológiai betegek lelki gondozása, a terminális állapotban lévő betegek ellátása is az alapellátó orvosra hárul. [/limit_content]

A A daganatos betegek gondozása című könyv egy 2011-ban megjelent, 120 oldalból álló, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Kalabay László (szerk.) írt és a Semmelweis Kiadó és Multimédia Stúdió Kft. adja ki a 9789633312018 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kalabay László (szerk.): A daganatos betegek gondozása egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kalabay László (szerk.): A daganatos betegek gondozása PDF, A daganatos betegek gondozása PDF letöltés, Kalabay László (szerk.): A daganatos betegek gondozása ePUB, A daganatos betegek gondozása ePUB letöltés, Kalabay László (szerk.): A daganatos betegek gondozása Mobi, A daganatos betegek gondozása Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kalabay László (szerk.) további könyvei

Semmelweis Kiadó és Multimédia Stúdió Kft. kiadó további könyvei

Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

120 oldalas könyvek

9789633312018 ISBN-számú könyvek

Összes könyv