K. Kishonti Betti: Paleolit szakácskönyv – Étrend receptekkel – ÉTREND RECEPTEKKEL

K. Kishonti Betti könyve: Paleolit szakácskönyv - Étrend receptekkel - ÉTREND RECEPTEKKEL | könyv borító

[limit_content length=”400″] A legtöbb betegségünk kialakulása étkezési szokásainkban rejlik. Ételeinket olyan alapanyagokból készítjük, amikről nem is gondolnánk, hogy mennyire károsak szervezetünkre. Nagyon sok megfigyeléses, követéses vizsgálat támasztja alá, hogy az általunk mindennap elfogyasztott élelmiszerek, alapanyagok betegségeket váltanak ki. A természeti népeknél ilyen “civilizációs betegségek” nincsenek. Mostanra már vannak saját tapasztalataim is arról, hogy érdemes elhagyni a modern konyha alapanyagait (gabona, növényi olajok, tejtermékek…) és visszatérni az ősi, paleo alapanyagokhoz (hús, zöldség, gyümölcs). Mivel sehol nem találtam (1-2 kivétellel) konkrét ételrecepteket ehhez az életmódhoz, arra gondoltam, hogy 1 hónapon keresztül minden nap leírom az általunk fogyasztott paleo ételek receptjeit, majd szakácskönyv formájában megjelentetem. Így született meg a Paleolit szakácskönyv. Remélem sokak érdeklődését felkelti egy olyan egészséges életmód lehetősége, ami nem kíván különösen nagy áldozathozatalt. [/limit_content]

A Paleolit szakácskönyv – Étrend receptekkel – ÉTREND RECEPTEKKEL című könyv egy 2010-ban megjelent, 90 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet K. Kishonti Betti írt és a K. KISHONTI BETTI adja ki a 9789630800495 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a K. Kishonti Betti: Paleolit szakácskönyv – Étrend receptekkel – ÉTREND RECEPTEKKEL egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: K. Kishonti Betti: Paleolit szakácskönyv – Étrend receptekkel – ÉTREND RECEPTEKKEL PDF, Paleolit szakácskönyv – Étrend receptekkel – ÉTREND RECEPTEKKEL PDF letöltés, K. Kishonti Betti: Paleolit szakácskönyv – Étrend receptekkel – ÉTREND RECEPTEKKEL ePUB, Paleolit szakácskönyv – Étrend receptekkel – ÉTREND RECEPTEKKEL ePUB letöltés, K. Kishonti Betti: Paleolit szakácskönyv – Étrend receptekkel – ÉTREND RECEPTEKKEL Mobi, Paleolit szakácskönyv – Étrend receptekkel – ÉTREND RECEPTEKKEL Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

K. Kishonti Betti további könyvei

K. KISHONTI BETTI kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

90 oldalas könyvek

9789630800495 ISBN-számú könyvek

Összes könyv