June Engel: Nagy allergiakönyv

June Engel könyve: Nagy allergiakönyv | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

[limit_content length=”400″] A Nagy allergiakönyv részletes gyógyszertáblázataival, informatív kiemeléseivel és kiváló szemléltető ábráival minden fontosabb tudnivalót közöl erről az emberiség egyötödét érintő állapotról. Jung Engel a könyv első részében általános áttekintést ad az allergiás reakciókról, majd részletesen ismerteti az egyre gyakoribb betegségeket. Többek között elemzi: az immunrendszert és működését; az allergiák diagnosztikáját és a kiváltó okok azonosítását; a gyógyszereket és alkalmazásukat; a gyermekkori allergiák kezelését; az asztma kezelésének újabb lehetőségeit; az egyes étel-, bőrgyógyászati, gyógyszer- és rovarcsípés-allergiák különleges problémáit. [/limit_content]

A Nagy allergiakönyv című könyv egy 2003-ban megjelent, 336 oldalból álló, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet June Engel írt és a Hajja és Fiai Könyvkiadó adja ki a 9789639329768 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a June Engel: Nagy allergiakönyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: June Engel: Nagy allergiakönyv PDF, Nagy allergiakönyv PDF letöltés, June Engel: Nagy allergiakönyv ePUB, Nagy allergiakönyv ePUB letöltés, June Engel: Nagy allergiakönyv Mobi, Nagy allergiakönyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

June Engel további könyvei

Hajja és Fiai Könyvkiadó kiadó további könyvei

Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2003-ban megjelent könyvek

336 oldalas könyvek

9789639329768 ISBN-számú könyvek

Összes könyv