Julie Morris: Superfood a konyhában – Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből

Julie Morris könyve: Superfood a konyhában - Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből | könyv borító

[limit_content length=”400″] A SZUPERTÁPLÁLÉKOK EGYSZERŰ HASZNÁLATA A KONYHÁBANAz ősi civilizációk évezredek óta fogyasztják a vitalizáló ételeket, a magvakat, a gyümölcsöket, a zöldségféléket, kiváló gyógyító és energetizáló hatásuk miatt. Mi, a nyugati világban azonban még csak most kezdjük tudatosan beépíteni étrendünkbe. Már éppen ideje volt! Miért ne használnánk a konyhánkban azokat a természet adta nyersanyagokat, amelyek által egészségesebb, hosszabb életet élhetünk?Van valami különleges ezekben az ételekben olyasfajta energia rejlik bennük, amely szinte már az első falatnál kiérezhető.Julie Morris kiváló munkát végzett a szupertáplálékok hasznosításában. A könyvben száznál is több receptet, valamint összefoglalót találunk mindegyik szupertáplálékról (beleértve történetét, jótékony hatását, felhasználását és ízét). Az aprócska chia magtól az inka mogyoróig, a spirulinától a goji bogyóig, a macaportól a kakaóig ezek a földkerekség legtáplálékdúsabb ételei. A SUPERFOOD gyakorlati megtapasztalása immár csupán karnyújtásnyira van tőlünk.Ezek a kizárólag növényi alapú táplálékok jótékony hatást gyakorolnak testünkre és szellemünkre. Mindenféle bűntudat nélkül fogyaszthatjuk őket, még az ínycsiklandozó desszerteket is!A szerzőrőlA könyveivel a New York Times sikerlistájának élén álló Julie Morris szakács, író, oktató és a növényalapú élelmiszerek és szupertáplálékok szószólója. A Los Angelesben élő Julie sokat utazik, hogy megossza a táplálkozástanban megszerzett értékes tudását. A The Wall Street Journal, a GQ és a Womens Health Magazine, valamint számos gasztronómiai cikk idézte gondolatait. Több SUPERFOODdal foglalkozó könyvet írt, az ezekben megtalálható receptek és táplálkozási tippek könnyen megvalósítható és jól követhető, egészséges életmódot ajánlanak. [/limit_content]

A Superfood a konyhában – Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből című könyv egy 2016-ban megjelent, 232 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Julie Morris írt és a Édesvíz Kiadó adja ki a 9789635295357 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Julie Morris: Superfood a konyhában – Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Julie Morris: Superfood a konyhában – Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből PDF, Superfood a konyhában – Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből PDF letöltés, Julie Morris: Superfood a konyhában – Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből ePUB, Superfood a konyhában – Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből ePUB letöltés, Julie Morris: Superfood a konyhában – Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből Mobi, Superfood a konyhában – Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Julie Morris további könyvei

Édesvíz Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

232 oldalas könyvek

9789635295357 ISBN-számú könyvek

Összes könyv