Julie Fison: Legyen, ahogy akarod! – Álom vagy valóság

Julie Fison könyve: Legyen, ahogy akarod! - Álom vagy valóság | könyv borító

[limit_content length=”400″] Phoebe Wright és legjobb barátnői, Annabel és Kimmi meghívást kapott az év bulijára! Ám Phoebe-nek rá kell jönnie, hogy a buli épp egybeesik a szívéhez olyan közel álló Vadállatokért Csoport adománygyűjtő moziestjével, és ettől totál kikészül… 1.: Phoebe az adománygyűjtő est mellett dönt, de közben Annabel flörtölni kezd a Vadállatokért Csoport egyik dögös tagjával, Liammel, ami fura érzéseket kelt Phoebe-ben. Oké, Liam irtó jó pasi, de ők ketten csak barátok, nem igaz? 2.: Phoebe úgy érzi, nem hagyhatja cserben a barátnőit, akik odavannak a buliért. Ráadásul Annabel és Kimmi összeismertetik Phoebe-t a Highgrove gimi egyik szívtiprójával, Saiával… de biztosan úgy végződik a buli, ahogy a lányok szeretnék? [/limit_content]

A Legyen, ahogy akarod! – Álom vagy valóság című könyv egy 2016-ban megjelent, 256 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Julie Fison írt és a Manó Könyvek adja ki a 9789634032878 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Julie Fison: Legyen, ahogy akarod! – Álom vagy valóság egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Julie Fison: Legyen, ahogy akarod! – Álom vagy valóság PDF, Legyen, ahogy akarod! – Álom vagy valóság PDF letöltés, Julie Fison: Legyen, ahogy akarod! – Álom vagy valóság ePUB, Legyen, ahogy akarod! – Álom vagy valóság ePUB letöltés, Julie Fison: Legyen, ahogy akarod! – Álom vagy valóság Mobi, Legyen, ahogy akarod! – Álom vagy valóság Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Julie Fison további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

256 oldalas könyvek

9789634032878 ISBN-számú könyvek

Összes könyv