Juhász Előd: Találkozásaim – Zeneközelben

Juhász Előd könyve: Találkozásaim - Zeneközelben | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Több mint száz név és arc szerepel a kötetben, csak néhányat ízelítőül: Bernstein, Bessenyei Ferenc, Bródy János, José Cura, Cziffra György, Darvas Iván, Placido Domingo, Esterházy Péter, Ferencsik János, Gregor József, Gross Arnold, Sir Elton John, Kocsis Zoltán, Kodály, Korzenszky Richárd, Niki Lauda, Lollobrigida, Yehudi Menuhin, Ennio Morricone, Franco Nero, Yoko Ono, Pavarotti, Szvjatoszlav Richter, Nicolas Schöffer, Arnold Schwarzenegger, Sebestyén Márta, Sylvester Stallone, Stravinsky, II. János Pál, Szörényi Levente, Teller Ede, Amerigo Tot, Victor Vasarely, Vásáry Tamás.Minden történet izgalmas valamiért. A könyv zenei kalandozás, múltban-jelenben, itthon és külföldön, művekkel és művészekkel. Különös élmény az Olvasónak.Budapest Főváros és a Wine Concept Zrt. támogatásával [/limit_content]

A Találkozásaim – Zeneközelben című könyv egy 2018-ban megjelent, 184 oldalból álló, Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyv, melyet Juhász Előd írt és a Nap Kiadó adja ki a 9789633320907 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Juhász Előd: Találkozásaim – Zeneközelben egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Juhász Előd: Találkozásaim – Zeneközelben PDF, Találkozásaim – Zeneközelben PDF letöltés, Juhász Előd: Találkozásaim – Zeneközelben ePUB, Találkozásaim – Zeneközelben ePUB letöltés, Juhász Előd: Találkozásaim – Zeneközelben Mobi, Találkozásaim – Zeneközelben Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Juhász Előd további könyvei

Nap Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

184 oldalas könyvek

9789633320907 ISBN-számú könyvek

Összes könyv