Juhász Ágnes: Demencia-szakápolás – Érezni. Érteni. Tudni!

Juhász Ágnes könyve: Demencia-szakápolás - Érezni. Érteni. Tudni! | könyv borító

[limit_content length=”400″] A könyv szerzője diplomás ápoló, demenciaspecialista, demencia-szakápoló. Ilyen betegekkel 2007 óta foglalkozik. Tanulmányait Ausztráliában és az Egyesült Királyságban végezte, és a szakápolásra vonatkozó tapasztalatait is ott gyűjtötte. 2014 óta rendszeresen tart előadásokat Magyarországon. Főként Alzheimer Cafék és szakmai szervezetek, valamint demensellátással foglalkozó intézmények meghívására készül prezentációkkal a demencia-szakápolás specifikus területeinek témakörében. Nevéhez fűződik az országosan egyedülálló demenciaszimulációs érzékenyítő program gyakorlati alkalmazása, amelyet trénerként személyesen vezet. A workshop gyakorlati és elméleti elemek váltakozásával segít a résztvevőknek abban, hogy átélhessék, saját bőrükön megtapasztalva érezhessék azt, amit egy demenciával élő ember érez a nap 24 órájában. A gyakorlati tapasztalatok kielemzése, az anatómiai okok és az ideális szakápolói megközelítés azonosítása segíti a résztvevőket abban, hogy egy hosszú távú szemléletváltást sajátítsanak el a gondozási gyakorlatuk során, ha ilyen betegekkel találkoznak. Az ok és okozati összefüggések letisztulnak, és egyértelműsítik a szükséges ápolói technikákat a demencia-szakápolásban. A kérdőjelek helyét konkrét, a gyakorlatban hatékonyan alkalmazható, praktikus válaszok veszik át. Szakmai tanácsadóként több, jelenleg is folyamatban lévő, nagyszabású projektben dolgozik. Egyik ilyen “a geriátriai ellátásokat, és hospice-ellátást nyújtó gyógyintézmény kialakítása” tárgyú pályázat. A megvalósítására létrejött munkacsoportban érvényesülnek a terápiás környezet kialakításának szempontjai, lehetőség nyílik az ápolást végző személyzet demenciaspecifikus továbbképzésére, érzékenyítő tréningjének kidolgozására és a szakmai tanácsadó feladatok ellátására. [/limit_content]

A Demencia-szakápolás – Érezni. Érteni. Tudni! című könyv egy 2018-ban megjelent, 240 oldalból álló, Orvosi, Általános gyógyászat, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Juhász Ágnes írt és a Balassi Kiadó adja ki a 9789634560265 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Juhász Ágnes: Demencia-szakápolás – Érezni. Érteni. Tudni! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Juhász Ágnes: Demencia-szakápolás – Érezni. Érteni. Tudni! PDF, Demencia-szakápolás – Érezni. Érteni. Tudni! PDF letöltés, Juhász Ágnes: Demencia-szakápolás – Érezni. Érteni. Tudni! ePUB, Demencia-szakápolás – Érezni. Érteni. Tudni! ePUB letöltés, Juhász Ágnes: Demencia-szakápolás – Érezni. Érteni. Tudni! Mobi, Demencia-szakápolás – Érezni. Érteni. Tudni! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Juhász Ágnes további könyvei

Balassi Kiadó kiadó további könyvei

Orvosi, Általános gyógyászat, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

240 oldalas könyvek

9789634560265 ISBN-számú könyvek

Összes könyv