Joyce Meyer: A női lélek gyógyulása – Van kiút az érzelmi sebeidből

Joyce Meyer könyve: A női lélek gyógyulása - Van kiút az érzelmi sebeidből | könyv borító

[limit_content length=”400″] Vajon meg tud-e gyógyulni egy nő szíve és lelke, ha mély sebeket ejtettek rajta a körülményei? Képes lehet-e újra szeretni és bízni, ha olyan férfi sebezte meg, akit szeretett, és akiben megbízott? Olyan nőként, akit éveken át bántalmaztak, magára hagytak és elárultak a hozzá legközelebb állók, Joyce Meyer válasza ezekre a kérdésekre egy határozott “Igen!” Meyer derűlátása saját életútján kívül annak is köszönhető, hogy tanúja volt: olyan nők, akik nem hitték, hogy teljesen legyőzhetik a fájdalmukat, vagy egyáltalán rájöhetnek, hogyan fogjanak hozzá; a Biblia életet átformáló bölcsességében rátaláltak az útmutatásra, amelyre szükségük volt. Meyer sikerkönyve, a Beauty for Ashes elbeszéli gyógyulásának történetét. Azóta eltelt egy kis idő, és Joyce A női lélek gyógyulása című könyvével még mélyebben tárja fel történetét és a gyógyulás útját, amely minden nő számára elérhető. A fejezetek átvezetnek számtalan akadályon, amelyek gátolják azt, hogy Isten szeretett gyermekeként rátalálj a neked szánt sorsra; a különleges naplórész pedig segít megszabadulni legsúlyosabb vívódásaidtól. Isten meg tud gyógyítani minden fájdalmat, és Ő benned is ezt szeretné elvégezni! Hagyd, hogy A női lélek gyógyulása az első lépés lehessen a csodálatos, örömteli jövő felé, amelyet Isten neked szánt! Joyce Meyer a világ egyik legismertebb, gyakorlati kérdésekkel foglalkozó bibliatanítója. Joyce Enjoying Everyday Life című rádió-és televízióadásai világszerte nézhetőek és hallgathatóak. Közel 100 motivációs könyve jelent meg, bestsellerei közé tartoznak: Élj úgy, hogy élvezd!; Szóerő; Kikezdhetetlen bizalom; Engedd ki a gőzt!; Élj aggódás nélkül!; Engedd, hogy Isten vívja harcaidat!; és Az Elme harctere. Rengeteget utazik, konferenciákat tart, és ezreket tanít szerte a világon. [/limit_content]

A A női lélek gyógyulása – Van kiút az érzelmi sebeidből című könyv egy 2019-ban megjelent, 248 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Joyce Meyer írt és a Immanuel Alapítvány adja ki a 9786158104593 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Joyce Meyer: A női lélek gyógyulása – Van kiút az érzelmi sebeidből egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Joyce Meyer: A női lélek gyógyulása – Van kiút az érzelmi sebeidből PDF, A női lélek gyógyulása – Van kiút az érzelmi sebeidből PDF letöltés, Joyce Meyer: A női lélek gyógyulása – Van kiút az érzelmi sebeidből ePUB, A női lélek gyógyulása – Van kiút az érzelmi sebeidből ePUB letöltés, Joyce Meyer: A női lélek gyógyulása – Van kiút az érzelmi sebeidből Mobi, A női lélek gyógyulása – Van kiút az érzelmi sebeidből Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Joyce Meyer további könyvei

Immanuel Alapítvány kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

248 oldalas könyvek

9786158104593 ISBN-számú könyvek

Összes könyv