Jordi Busquets: Ragassz és színezz (Papagáj)

Jordi Busquets könyve: Ragassz és színezz (Papagáj) - Tartalmaz 8 matricát | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ragaszd a matricákat a megfelelő helyre, és színezd ki a rajzokat ugyanazokkal a színekkel, ahogy a matricán látod! A színezés mellett a matricák helyének megtalálása, és azok beragasztása is örömöt okozhat a kicsiknek. [/limit_content]

A Ragassz és színezz (Papagáj) című könyv egy Napraforgó Könyvkiadó-ban megjelent, 8 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Jordi Busquets írt és a Napraforgó Könyvkiadó adja ki a 9789639616080 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jordi Busquets: Ragassz és színezz (Papagáj) egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jordi Busquets: Ragassz és színezz (Papagáj) PDF, Ragassz és színezz (Papagáj) PDF letöltés, Jordi Busquets: Ragassz és színezz (Papagáj) ePUB, Ragassz és színezz (Papagáj) ePUB letöltés, Jordi Busquets: Ragassz és színezz (Papagáj) Mobi, Ragassz és színezz (Papagáj) Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jordi Busquets további könyvei

Napraforgó Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

Napraforgó Könyvkiadó-ban megjelent könyvek

8 oldalas könyvek

9789639616080 ISBN-számú könyvek

Összes könyv