Joó András (Pó apó): Szumátra

Joó András (Pó apó) könyve: Szumátra - Felejtsd el a szervezett utakat! | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] “Az utazási irodák réme” – Joó András, a közismert Pó apó – egy újabb, fergetegesen szórakoztató kötettel kényezteti olvasóit. Ismét a megszokott, olvasmányos stílusában mutatja be ezt a távol-keleti, egzotikus úticélt. Személyes hangvételben taglalja Szumátrát és csodálatos látnivalóit, mégpedig úgy, hogy miként utazhatunk – az általa személyesen is kipróbált módon – a profitorientált utazási irodák által kínált árak töredékéért, mégis élvezetesen. Számos ötletet ad arra, hogyan szervezzük meg magunknak az utat, s hogyan utazzunk idegenvezető és örökké problémázó útitársak nélkül, s hogyan érezhetjük magunkat egyéni turistaként az élet császárának. Szumátra – Indonézia legnyugatabbra fekvő nagy szigete – talán most nem a leggyakoribb utazási célpont, de megérdemli, hogy az legyen. Ráadásul olyan hely, ahol kevés pénzből, nagyon jól érezhetjük magunkat. Nagyszerűek az emberek és festői szépségű az ország. Csodálatos tájaival, híres orangutánjaival, történelmi emlékeivel, hatalmas vulkánjával feledhetetlen, katartikus élményt nyújt. [/limit_content]

A Szumátra című könyv egy Dekameron Könyvkiadó-ban megjelent, 400 oldalból álló, Utazás, Útleírások kategóriájú könyv, melyet Joó András (Pó apó) írt és a Dekameron Könyvkiadó adja ki a 9789636331891 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Joó András (Pó apó): Szumátra egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Joó András (Pó apó): Szumátra PDF, Szumátra PDF letöltés, Joó András (Pó apó): Szumátra ePUB, Szumátra ePUB letöltés, Joó András (Pó apó): Szumátra Mobi, Szumátra Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Joó András (Pó apó) további könyvei

Dekameron Könyvkiadó kiadó további könyvei

Utazás, Útleírások kategóriájú könyvek

Dekameron Könyvkiadó-ban megjelent könyvek

400 oldalas könyvek

9789636331891 ISBN-számú könyvek

Összes könyv