Joni Marie Newman: Vegán helyettesítők – Kedvenc ételeink állati eredetű összetevők nélkül

Joni Marie Newman, Celine Steen könyve: Vegán helyettesítők - Kedvenc ételeink állati eredetű összetevők nélkül | könyv borító

[limit_content length=”400″] Tudta, hogy a chiamagot nemcsak tojáshelyettesítőként és zselésítőként, hanem jégkrémek, péksütemények, lekvárok, sőt akár sajtok elkészítéséhez is felhasználhatjuk? Hogy tofuból házilag is készíthetünk majonézt, a vaj pedig könnyen helyettesíthető kókuszolajjal? És mit szólna egy kis kókuszkrémből készített tejszínhabhoz? Ez az egyedülálló könyv nem csak az újdonsült, de a veterán vegánok életét is megkönnyíti, hiszen bemutatja mindazokat a növényi eredetű összetevőket, amelyek segítségével otthon is könnyedén vegánná varázsolhatjuk kedvenc ételeinket. Útmutatást kapunk arra vonatkozóan, miként válthatjuk ki a hozzávalók között szereplő tejet, sajtot, tojást (legyen szó akár sós ételről, akár édességről), húst és más állati eredetű összetevőket (vegán bacont valaki?). A szerzők ezen kívül minden receptnél külön megjelölik, ha az adott fogás glutén-, szója-, olaj- vagy cukormentes, ezzel is megkönnyítve a választást azok számára, akik speciális étrendet követnek. A könyv célja, hogy megismertessen azokkal az eszközökkel és technikákkal, amelyek az állati eredetű élelmiszerek helyettesítéséhez szükségesek, hogy teljes értékűen kiválthassuk azokat természetes, növényi eredetű hozzávalókkal, akár házi készítésűekkel is. [/limit_content]

A Vegán helyettesítők – Kedvenc ételeink állati eredetű összetevők nélkül című könyv egy 2018-ban megjelent, 256 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Celine Steen, Joni Marie Newman írt és a Bioenergetic Kft. adja ki a 9789632913377 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Celine Steen, Joni Marie Newman: Vegán helyettesítők – Kedvenc ételeink állati eredetű összetevők nélkül egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Celine Steen, Joni Marie Newman: Vegán helyettesítők – Kedvenc ételeink állati eredetű összetevők nélkül PDF, Vegán helyettesítők – Kedvenc ételeink állati eredetű összetevők nélkül PDF letöltés, Celine Steen, Joni Marie Newman: Vegán helyettesítők – Kedvenc ételeink állati eredetű összetevők nélkül ePUB, Vegán helyettesítők – Kedvenc ételeink állati eredetű összetevők nélkül ePUB letöltés, Celine Steen, Joni Marie Newman: Vegán helyettesítők – Kedvenc ételeink állati eredetű összetevők nélkül Mobi, Vegán helyettesítők – Kedvenc ételeink állati eredetű összetevők nélkül Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Celine Steen, Joni Marie Newman további könyvei

Bioenergetic Kft. kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

256 oldalas könyvek

9789632913377 ISBN-számú könyvek

Összes könyv