Jonathan Garfinkel: A Jeruzsálem-projekt

Jonathan Garfinkel könyve: A Jeruzsálem-projekt | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Jonathan kételyekkel és kíváncsisággal teli torontói srác, akit szülei cionista iskolába járattak, és most Izraelbe megy, hogy megtalálja a kulcsot az életéhez. A Jeruzsálemig, majd a ciszjordániai menekülttáborokig és onnan haza vezető útja során sok mindent megkérdőjelez abból, amit tanult, ami ő maga volt. Látja az élő és a mindennapjait félelemben töltő Izraelt, a jövő nélkül felnövő palesztin gyermekeket Rámalláhban, és azokat az izraelieket és palesztinokat, akik szabad akaratukból az együttélést választották – és eközben mindvégig az átjárót keresi két ország, két vonzalom és két valóság között. Jonathan Garfinkel önéletrajzi regénye sokszor kacagtató, sokszor felkavaró és mindvégig lebilincselő vallomás szeremről, cionizmusról, a zsidó-palesztin konfliktusról és az együttélés lehetőségéről. [/limit_content]

A A Jeruzsálem-projekt című könyv egy 2012-ban megjelent, 364 oldalból álló, Irodalom, Szépirodalom kategóriájú könyv, melyet Jonathan Garfinkel írt és a L’Harmattan Könyvkiadó és Terjesztő Kft. adja ki a 9789632364278 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jonathan Garfinkel: A Jeruzsálem-projekt egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jonathan Garfinkel: A Jeruzsálem-projekt PDF, A Jeruzsálem-projekt PDF letöltés, Jonathan Garfinkel: A Jeruzsálem-projekt ePUB, A Jeruzsálem-projekt ePUB letöltés, Jonathan Garfinkel: A Jeruzsálem-projekt Mobi, A Jeruzsálem-projekt Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jonathan Garfinkel további könyvei

L’Harmattan Könyvkiadó és Terjesztő Kft. kiadó további könyvei

Irodalom, Szépirodalom kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

364 oldalas könyvek

9789632364278 ISBN-számú könyvek

Összes könyv