Jonas Jonasson: Az analfabéta, aki tudott számolni

Jonas Jonasson könyve: Az analfabéta, aki tudott számolni | könyv borító

[limit_content length=”400″] A svéd irodalom fenegyerekének új világsikere.Hogyan lesz a békeszerető svédeknek atombombája? Ráadásul úgy, hogy erről csak egyetlen svéd tud, Holger. Aki tulajdonképpen nem is létezik, csak az ikertestvére, akit szintén Holgernek hívnak. Egymásra talál-e a nem létező svéd férfi és a dél-afrikai fekete nő, aki tíz kiló antilophús helyett jut a tömegpusztító fegyverhez, véletlenül? Mit csinál eközben a Moszad két ügynöke? Mitől retteg a fazekasműhelyben a kiugrott CIA-s? Miért veri fejbe leghűségesebb alattvalóját V. Gusztáv király? Nyer-e a választásokon az ,,Úgy szar, ahogy van” nevű párt? És eljut-e a három kínai nővér Svájcba egy lopott mikrobusszal, hamis rendszámmal, mindenféle papírok nélkül? Ja, és megmenekül-e a világ a rendhagyó nukleáris fenyegetéstől?2011-ben azt mondtuk Jonasson előző regényére, hogy az év legviccesebb könyve. Most, két évvel később, nyugodtan megismételhetjük ezt az állítást. A szerző magasra tette a lécet, és gond nélkül, röhögve átugorja. [/limit_content]

A Az analfabéta, aki tudott számolni című könyv egy 2013-ban megjelent, 432 oldalból álló, Egyéb, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyv, melyet Jonas Jonasson írt és a Athenaeum Kiadó adja ki a 9789632932903 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jonas Jonasson: Az analfabéta, aki tudott számolni egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jonas Jonasson: Az analfabéta, aki tudott számolni PDF, Az analfabéta, aki tudott számolni PDF letöltés, Jonas Jonasson: Az analfabéta, aki tudott számolni ePUB, Az analfabéta, aki tudott számolni ePUB letöltés, Jonas Jonasson: Az analfabéta, aki tudott számolni Mobi, Az analfabéta, aki tudott számolni Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jonas Jonasson további könyvei

Athenaeum Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

432 oldalas könyvek

9789632932903 ISBN-számú könyvek

Összes könyv