Jókai Mór: A kőszívű ember fia – Talentum Diákkönyvtár

Jókai Mór könyve: A kőszívű ember fia - Talentum Diákkönyvtár | könyv borító

[limit_content length=”400″] 1869-ben, tehát a kiegyezés után két évvel írta Jókai e regényt. Élményanyagul saját, eltörölhetetlen és egyre fényesedő emlékein kívül – ilyen akár a közelről látott bécsi forradalom, akár a Boksa Gergő alakjához hasznosított Rózsa Sándor – felhasznált leírt és elmesélt élményeket is, amelyeket főleg az 1860-61-ben mozgalommá szélesedő honvédemlékgyűjtés közben szedett össze. A szakirodalom természetesen igen sokat foglalkozott az író ezen sikeres és külföldön is igen kedvelt regényével. Eszerint a Jókai életének legfőbb élményforrását képező forradalom és szabadságharc mitológiai fenségű ábrázolását sikerült összeegyeztetnie a kor társadalmi életének fő ellentmondásait szerencsésen sűrítő családi bonyodalomrajzában. Szörényi László [/limit_content]

A A kőszívű ember fia – Talentum Diákkönyvtár című könyv egy 2000-ban megjelent, 442 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Kötelező olvasmányok kategóriájú könyv, melyet Jókai Mór írt és a Akkord Kiadó adja ki a 9789636451004 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jókai Mór: A kőszívű ember fia – Talentum Diákkönyvtár egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jókai Mór: A kőszívű ember fia – Talentum Diákkönyvtár PDF, A kőszívű ember fia – Talentum Diákkönyvtár PDF letöltés, Jókai Mór: A kőszívű ember fia – Talentum Diákkönyvtár ePUB, A kőszívű ember fia – Talentum Diákkönyvtár ePUB letöltés, Jókai Mór: A kőszívű ember fia – Talentum Diákkönyvtár Mobi, A kőszívű ember fia – Talentum Diákkönyvtár Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jókai Mór további könyvei

Akkord Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Kötelező olvasmányok kategóriájú könyvek

2000-ban megjelent könyvek

442 oldalas könyvek

9789636451004 ISBN-számú könyvek

Összes könyv