John Soars: New Headway – Fourth edition – Pre-Intermediate Workbook with key + iChecker CD

John Soars, Liz Soars könyve: New Headway - Fourth edition - Pre-Intermediate Workbook with key + iChecker CD | könyv borító

[limit_content length=”400″] A világ legnépszerűbb, jól bevált és megbízható angol nyelvkönyv sorozata, mely mindig kész a megújulásra, immár harmadik és negyedik kiadásban! Bizonyított, kipróbált módszertanával a Headway az egyik legmegbízhatóbb nyelvkönyv. Az erős nyelvtani fókusz, az átlátható és jól átgondolt szókészlet, valamint az integrált készségfejlesztés garantálják, hogy a tanórákon, a gyakorlatban is jól működnek a leckék. Az állandó megújulás biztosítja a tananyag frissességét, a kiegészítő komponensek nagy választéka -immár új digitális tananyaggal- pedig a minden területre kiterjedő gyakorlási lehetőséget.. [/limit_content]

A New Headway – Fourth edition – Pre-Intermediate Workbook with key + iChecker CD című könyv egy 2016-ban megjelent, 104 oldalból álló, Nyelvkönyvek, Szótár, nyelvkönyv Angol kategóriájú könyv, melyet John Soars, Liz Soars írt és a Oxford University Press adja ki a 9780194769648 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a John Soars, Liz Soars: New Headway – Fourth edition – Pre-Intermediate Workbook with key + iChecker CD egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: John Soars, Liz Soars: New Headway – Fourth edition – Pre-Intermediate Workbook with key + iChecker CD PDF, New Headway – Fourth edition – Pre-Intermediate Workbook with key + iChecker CD PDF letöltés, John Soars, Liz Soars: New Headway – Fourth edition – Pre-Intermediate Workbook with key + iChecker CD ePUB, New Headway – Fourth edition – Pre-Intermediate Workbook with key + iChecker CD ePUB letöltés, John Soars, Liz Soars: New Headway – Fourth edition – Pre-Intermediate Workbook with key + iChecker CD Mobi, New Headway – Fourth edition – Pre-Intermediate Workbook with key + iChecker CD Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

John Soars, Liz Soars további könyvei

Oxford University Press kiadó további könyvei

Nyelvkönyvek, Szótár, nyelvkönyv Angol kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

104 oldalas könyvek

9780194769648 ISBN-számú könyvek

Összes könyv