John S. Lilleyman: A gyermekkori leukémia

John S. Lilleyman könyve: A gyermekkori leukémia | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

[limit_content length=”400″] A leukémia egyike a nyelv legvészterhesebb szavainak. Mindenki hallott már róla. Mindenki tudja, hogy ez az esetek egy részében halállal végződő betegség. Mindig és mindenhol az újságokban főcímek alatt megjelenő hír, ha a környezetben kulcsot találtak a megbetegedés kórokához, vagy úgymond “áttörés” következett be kezelésében. Ezek, a gyakran eltorzított információtöredékek a tudatalattiba süllyednek, de azonnal a felszínre jutnak, amint megtörténik az elképzelhetetlen, és a téma minket személyesen fenyeget. Azoknak a gyerekeknek, akik a leukémia legjobban reagáló típusaiban szenvednek, ma 80-90% esélyük van a gyógyulásra. Mások kevésbé szerencsések, de ma már nincsenek olyan betegek, akiknek a hosszú túlélésre semmi reményük se lenne. [/limit_content]

A A gyermekkori leukémia című könyv egy 1998-ban megjelent, 224 oldalból álló, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet John S. Lilleyman írt és a Medicina Könyvkiadó adja ki a 9789632423432 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a John S. Lilleyman: A gyermekkori leukémia egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: John S. Lilleyman: A gyermekkori leukémia PDF, A gyermekkori leukémia PDF letöltés, John S. Lilleyman: A gyermekkori leukémia ePUB, A gyermekkori leukémia ePUB letöltés, John S. Lilleyman: A gyermekkori leukémia Mobi, A gyermekkori leukémia Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

John S. Lilleyman további könyvei

Medicina Könyvkiadó kiadó további könyvei

Életmód, egészség kategóriájú könyvek

1998-ban megjelent könyvek

224 oldalas könyvek

9789632423432 ISBN-számú könyvek

Összes könyv