John McMahon: Kiút az alkoholproblémából – Első lépések

John McMahon könyve: Kiút az alkoholproblémából - Első lépések | könyv borító

[limit_content length=”400″] Támadt már olyan gondolta, hogy túl sokat iszik, és ezen változtatni kellene? – teszi fel a kérdést a könyv addiktológus szerzője, aki saját tapasztalatból szól, hiszen harminc évvel ezelőtt maga is ebben a helyzetben volt. Bemutatja, milyen hatással van az alkohol az agyra, a testre és az életvitelre, és milyen módszerek felelnek meg annak, aki szeretne leszokni a túlzott alkoholfogyasztásról. Gyakorlati tanácsokat ad: kitől érdemes segítséget kérni és kitől nem, hogyan lehet elkerülni a visszaesést, illetve mi a teendő, ha ez mégis megtörtént, továbbá a hozzátartozók hogyan támogathatnak egy alkoholproblémától szenvedő embert. [/limit_content]

A Kiút az alkoholproblémából – Első lépések című könyv egy 2014-ban megjelent, 112 oldalból álló, Káros szenvedélyek, függőség, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet John McMahon írt és a Harmat Kiadó adja ki a 9789632882420 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a John McMahon: Kiút az alkoholproblémából – Első lépések egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: John McMahon: Kiút az alkoholproblémából – Első lépések PDF, Kiút az alkoholproblémából – Első lépések PDF letöltés, John McMahon: Kiút az alkoholproblémából – Első lépések ePUB, Kiút az alkoholproblémából – Első lépések ePUB letöltés, John McMahon: Kiút az alkoholproblémából – Első lépések Mobi, Kiút az alkoholproblémából – Első lépések Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

John McMahon további könyvei

Harmat Kiadó kiadó további könyvei

Káros szenvedélyek, függőség, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

112 oldalas könyvek

9789632882420 ISBN-számú könyvek

Összes könyv