John Grisham: Prókátorok

John Grisham könyve: Prókátorok | könyv borító

[limit_content length=”400″] David Zinc egy hatalmas ügyvédi irodában dolgozik, mesés fizetésért, és fantasztikus jövő áll előtte. Ám Davidnek egyszer csak elege lesz a lélekölő munkából, és hirtelen úgy dönt, otthagy mindent.Egy átdorbézolt nap után másik céghez szegődik… A Finley & Figg üzlettársai azonban nem tartoznak a nagypályások közé: filléres ügyekkel foglalkoznak, az utcán hajtják fel az ügyfeleket, az etikai szabályokat nagyvonalúan kezelik, és éppen csak annyit tudnak összekaparni, hogy életben tartsák az irodát. Egyszer aztán úgy tűnik, eljött a nagy lehetőség Oscar Finley és Wally Figg életében: egy korábbi ügyfelük meghal, és kiderül, hogy utolsó éveiben a férfi egy népszerű, elsősorban túlsúlyos embereknek javallott koleszterincsökkentő szert szedett. Hamarosan egyre több haláleset hozható összefüggésbe a gyógyszer állítólagos mellékhatásaival, és Floridában a kártérítési ügyekkel foglalkozó ügyvédek már készülnek is a hatalmas gyűjtőperre. Oscarnak és Wallynek, illetve a már hozzájuk társult Davidnek csupán annyi a dolguk, hogy minél több “áldozatot” szedjenek össze, és csatlakozhatnak a nagyszabású, biztos, gyors sikert és dollármilliókat ígérő akcióhoz. Csakhogy nem minden alakul úgy, ahogy eltervezték… [/limit_content]

A Prókátorok című könyv egy 2012-ban megjelent, 512 oldalból álló, Angolszász, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyv, melyet John Grisham írt és a Geopen Kiadó adja ki a 9789639973671 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a John Grisham: Prókátorok egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: John Grisham: Prókátorok PDF, Prókátorok PDF letöltés, John Grisham: Prókátorok ePUB, Prókátorok ePUB letöltés, John Grisham: Prókátorok Mobi, Prókátorok Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

John Grisham további könyvei

Geopen Kiadó kiadó további könyvei

Angolszász, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

512 oldalas könyvek

9789639973671 ISBN-számú könyvek

Összes könyv