John Adair: Tanulságok a vezetésről – 12 fontos gondolat

John Adair könyve: Tanulságok a vezetésről - 12 fontos gondolat | könyv borító

[limit_content length=”400″] A vezetés és a fejlődés kéz a kézben járnak, azonban míg a változások időszakában a legtöbb tényező bizonytalan, a vezetés stratégiájának alapelmei és értékei ugyanazok maradnak -­ állítja John Adair brit akadémikus és menedzsment-gondolkodó, akinek eddigi 40 kötetét világszerte mintegy 18 nyelvre fordították le. Kutatásainak nemzetközi hatását számos érdem bizonyítja, és megannyi intézmény elismeri. 2006-ban a sanghaji Vezetőképző Akadémia a vezetéstudományok tiszteletbeli professzorává választotta, 2009-ben pedig az Egyesült Nemzetek Szervezete torinói oktatási központjának is elnökévé vált. John Adair e legújabb könyvében magával ragadó utazásra hívja olvasóit, amelyben a vezetői gondolkodás eredetétől a bölcseletek gyakorlati alkalmazásán át, a különböző megítélésekre való válaszlépésekig kalauzol, mindeközben pedig elülteti bennünk a vezetéshez szükséges kíváncsiság és az innovációhoz nélkülözhetetlen inspiráció érzését. Több évtizedes tapasztalatainak lényegi elemeit 20 kulcskoncepcióként tárja az olvasók elé, ideértve többek között a döntések megosztásának művészetét, az integritás elérését, a melegséggel teli emberség képviseletét és a kritikai hozzáállással teljes tesztelési folyamatokat. A kötet egyszerre ad fundamentális alapokat a vezetés értékalapú és emberközpontú motivációinak elsajátításához, valamint praktikus tanácsokat a mindennapi helyzetek kezeléséhez. Művével ezáltal John Adair a közérthető kézikönyv műfaját is képviseli, miközben a 21. század változékony, bizonytalan, komplex és kevésbé egyértelmű (VUCA) világában alkalmazható, a leghatékonyabb vezetési stílusról szóló tudományos párbeszéd fejlődéséhez is hozzájárul. [/limit_content]

A Tanulságok a vezetésről – 12 fontos gondolat című könyv egy 2019-ban megjelent, 124 oldalból álló, Menedzsment, vezetési stratégiák, Pénz, befektetés, üzlet kategóriájú könyv, melyet John Adair írt és a Pallas Athéné Könyvkiadó Kft. adja ki a 9786155884481 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a John Adair: Tanulságok a vezetésről – 12 fontos gondolat egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: John Adair: Tanulságok a vezetésről – 12 fontos gondolat PDF, Tanulságok a vezetésről – 12 fontos gondolat PDF letöltés, John Adair: Tanulságok a vezetésről – 12 fontos gondolat ePUB, Tanulságok a vezetésről – 12 fontos gondolat ePUB letöltés, John Adair: Tanulságok a vezetésről – 12 fontos gondolat Mobi, Tanulságok a vezetésről – 12 fontos gondolat Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

John Adair további könyvei

Pallas Athéné Könyvkiadó Kft. kiadó további könyvei

Menedzsment, vezetési stratégiák, Pénz, befektetés, üzlet kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

124 oldalas könyvek

9786155884481 ISBN-számú könyvek

Összes könyv