Joe Carrot: A vörös mancs rejtélye

Joe Carrot könyve: A vörös mancs rejtélye | könyv borító

[limit_content length=”400″] Hogy kicsoda Joe Carrot?Joe Carrot egy nyúl. De nem akármilyen nyúl, Joe Carrot magánnyomozó! Ügynöksége, a Carrot & Carrot a leghíresebb magánnyomozó iroda egész Tapsivárosban (naná, hiszen az egyetlen!).Joe Carrot azonban nemcsak nyomozó, de gondos családapa is. A történetei éppen ezért egyszerre izgalmasak és szórakoztatóak, és tele vannak rejtélyekkel és vidámsággal.A vörös mancs rejtélyeHamarosan kezdetét veszi a Nagy Répa Kerékpáros Körverseny. A versenyzők közt ott van Jane Carrot is. Joe és a gyerekek teljes erőbedobással szurkolnak neki. Ám ekkor feltűnik a színen egy titokzatos tolvaj, aki abban mesterkedik, hogy ellopja Jane kerékpárját. Nincs más hátra, Joe-nak fülön kell őt csípnie. [/limit_content]

A A vörös mancs rejtélye című könyv egy 2017-ban megjelent, 121 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Joe Carrot írt és a ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT. adja ki a 9789634470557 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Joe Carrot: A vörös mancs rejtélye egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Joe Carrot: A vörös mancs rejtélye PDF, A vörös mancs rejtélye PDF letöltés, Joe Carrot: A vörös mancs rejtélye ePUB, A vörös mancs rejtélye ePUB letöltés, Joe Carrot: A vörös mancs rejtélye Mobi, A vörös mancs rejtélye Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Joe Carrot további könyvei

ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT. kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

121 oldalas könyvek

9789634470557 ISBN-számú könyvek

Összes könyv