Jobbágyi Gábor: 1956 és a megtorlás fekete könyve

Jobbágyi Gábor könyve: 1956 és a megtorlás fekete könyve | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Huszonöt éve írom ezt a könyvet, amelynek egyes részletei megjelentek, és most továbbfejlesztve újabb fejezetekkel bővítettem…Magam úgy határoztam, hogy ‘harag és részrehajlás’ nélkül próbálom feltárni a lehazudott tényeket, próbálok legalább tanulmányokban, könyvekben igazságot szolgáltatni a forradalom és a megtorlás áldozatainak. [/limit_content]

A 1956 és a megtorlás fekete könyve című könyv egy 2016-ban megjelent, 443 oldalból álló, Történelem Magyar történelem, 1956 kategóriájú könyv, melyet Jobbágyi Gábor írt és a Kairosz Kiadó adja ki a 9789636628277 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jobbágyi Gábor: 1956 és a megtorlás fekete könyve egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jobbágyi Gábor: 1956 és a megtorlás fekete könyve PDF, 1956 és a megtorlás fekete könyve PDF letöltés, Jobbágyi Gábor: 1956 és a megtorlás fekete könyve ePUB, 1956 és a megtorlás fekete könyve ePUB letöltés, Jobbágyi Gábor: 1956 és a megtorlás fekete könyve Mobi, 1956 és a megtorlás fekete könyve Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jobbágyi Gábor további könyvei

Kairosz Kiadó kiadó további könyvei

Történelem Magyar történelem, 1956 kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

443 oldalas könyvek

9789636628277 ISBN-számú könyvek

Összes könyv