Joacim Lund: Szőröstül-bőröstül – Azoknak, akik jót akarnak enni, és a világot is szeretnék megmenteni

Joacim Lund könyve: Szőröstül-bőröstül - Azoknak, akik jót akarnak enni, és a világot is szeretnék megmenteni | könyv borító

[limit_content length=”400″] Joacim Lund riportkönyvében arra keresi a választ, hogyan tudnánk kitörni az élelmiszer-üzletláncok olcsó, ezért rossz minőségű és szűk választékú áruinak fogságából. Hogyan változtassunk az utóbbi évtizedekben teljesen megváltozott étkezési szokásainkon, hogy visszatérhessünk a tudatos táplálkozáshoz, egészséges főzéshez. Vajon akkor is megennénk az előre feldolgozott készételeket, ha tudnánk, miből és hogyan készülnek? A legnagyobb gond, hogy a döntésre esélyünk sincs, ami a kereskedelmi hálózatok felelősségét veti fel.Lund meglátogatta a norvég Coop és Rema üzletláncok vezetőségét, akik hibáikat elismerve óvatos biotermék-kínálattal kísérleteznek, de ehhez tájékozott vásárlókra van szükség. Az élelmiszer-iparág hátterében kiterjedt környezeti és állatjóléti problémák húzódnak, húsalapú étkezésünk a takarmány nagyipari termelése miatt tönkreteszi a Földet, a brazil esőerdők négyötödét így tarolták le. Ellenpéldákat keresve koppenhágai és londoni díjnyertes éttermekben járunk, melyek azzal lettek világelsők, hogy helyi nyersanyagokból dolgoznak vagy az alapanyag teljes feldolgozására törekednek a virágbefőttől az elropogtatható szalonkafejig.Megismerkedünk a “mindenevők dilemmájával” (mit válasszunk, hogy életben maradjunk?), “a nagy hármassal” (a só, a cukor és a zsír háttérhatalmával), a nose to tail cookinggal (szőröstől-bőröstől), a berlini Húsatlasszal, a barbecue texasi fővárosával, a lelkiismeretüket altató “új jólétisekkel”, “a boldog hús mítoszával” és az amerikanizált rohanó étrend sokkoló számadataival. [/limit_content]

A Szőröstül-bőröstül – Azoknak, akik jót akarnak enni, és a világot is szeretnék megmenteni című könyv egy 2017-ban megjelent, 272 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Joacim Lund írt és a Typotex Kiadó adja ki a 9789632799438 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Joacim Lund: Szőröstül-bőröstül – Azoknak, akik jót akarnak enni, és a világot is szeretnék megmenteni egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Joacim Lund: Szőröstül-bőröstül – Azoknak, akik jót akarnak enni, és a világot is szeretnék megmenteni PDF, Szőröstül-bőröstül – Azoknak, akik jót akarnak enni, és a világot is szeretnék megmenteni PDF letöltés, Joacim Lund: Szőröstül-bőröstül – Azoknak, akik jót akarnak enni, és a világot is szeretnék megmenteni ePUB, Szőröstül-bőröstül – Azoknak, akik jót akarnak enni, és a világot is szeretnék megmenteni ePUB letöltés, Joacim Lund: Szőröstül-bőröstül – Azoknak, akik jót akarnak enni, és a világot is szeretnék megmenteni Mobi, Szőröstül-bőröstül – Azoknak, akik jót akarnak enni, és a világot is szeretnék megmenteni Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Joacim Lund további könyvei

Typotex Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

272 oldalas könyvek

9789632799438 ISBN-számú könyvek

Összes könyv