Jimmy Carter: Teljes élet – Visszatekintés 90 évesen

Jimmy Carter könyve: Teljes élet - Visszatekintés 90 évesen | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Jimmy Carter Nobel-békedíjas politikus, Georgia állam kormányzója, 1977 és 1981 között az Amerikai Egyesült Államok 39., demokrata párti elnöke. Neki köszönhetjük, hogy a magyar koronázási ékszerek 1977-ben visszakerülhettek Magyarországra. Önéletrajzában nyílt őszinteséggel ír a gyermekkoráról, vidéki gyökereiről, a Mély Dél puritán és sokszor rasszista szemléletéről. Apja halála után elhagyta a haditengerészetet, hogy kézbe vegye a családi gazdaság irányítását. Könyvében részletesen mesél a családi kapcsolatairól: felesége, Rosalynn nemcsak a magánéletben, de Carter közéleti tevékenységében is hű társa. Mindketten a mai napig aktív szerepet játszanak a Habitat for Humanity nemzetközi lakásépítő mozgalomban. Carter volt az első, akit becenevén iktattak be a hivatalába. A kisemberek elnökének vallotta magát, sokat foglalkozott az emberi jogokkal, és mindent megtett azért, hogy Amerika erkölcsi súlyát visszaszerezze a vietnami sokk után. A Teljes élet egy rendkívüli ember gazdag és boldog életébe nyújt bepillantást, akinek a sikerek mellett az emberi kudarcokkal és a 20. század súlyos problémáival is meg kellett küzdenie. Az exelnök személyes hangvételű visszatekintését saját festményei és versei teszik különlegessé. [/limit_content]

A Teljes élet – Visszatekintés 90 évesen című könyv egy 2016-ban megjelent, 328 oldalból álló, Politika, Történelem kategóriájú könyv, melyet Jimmy Carter írt és a Partvonal Könyvkiadó adja ki a 9786155283956 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jimmy Carter: Teljes élet – Visszatekintés 90 évesen egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jimmy Carter: Teljes élet – Visszatekintés 90 évesen PDF, Teljes élet – Visszatekintés 90 évesen PDF letöltés, Jimmy Carter: Teljes élet – Visszatekintés 90 évesen ePUB, Teljes élet – Visszatekintés 90 évesen ePUB letöltés, Jimmy Carter: Teljes élet – Visszatekintés 90 évesen Mobi, Teljes élet – Visszatekintés 90 évesen Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jimmy Carter további könyvei

Partvonal Könyvkiadó kiadó további könyvei

Politika, Történelem kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

328 oldalas könyvek

9786155283956 ISBN-számú könyvek

Összes könyv