Jill Martin: Öltözködés – Tantusz könyvek – TANTUSZ KÖNYVEK

Jill Martin, Pierre A. Lehu könyve: Öltözködés - Tantusz könyvek - TANTUSZ KÖNYVEK | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az öltözködés olyan téma, amihez nagyon sok nőnek segítségre lenne szüksége, de nem tudja, kihez forduljon. Sok nő úgy érzi, nehezen igazodik el a divat világában. A pénztárcánk, a testalkatunk és a személyiségünk mind-mind fontos szerepet játszik a reggelente meghozandó döntéseinkben: “És ma mit vegyek fel?” Ha végigolvasod ezt a könyvet, megérted majd, hogy nem mindig az a lényeg, mit viselsz, hanem sokszor az, hogyan. Az öltözködésnek élvezetesnek kellene lennie. Csak kinyitod a (ha még nem, akkor nemsokára már) kitűnően áttekinthető ruhásszekrényedet, és élvezed, amint mindig újabb és újabb kombinációkat hozol össze. De miután elolvastad ezt a szép, SZÍNES KÉPEKKEL ILLUSZTRÁLT KÖNYVET, a birtokában leszel egy-két olyan trükknek, ami lehetővé teszi, hogy stílusosan öltözködj. A könyv eligazít, hogy megismerd a tested és megtanuld, hogy mi illik hozzád, a lelki és a testalkatodhoz, és mitől leszel magabiztos. Sőt az is kiderül, hogyan kerülhetjük el az öltözködési baklövéseket. Mindenkinek, aki újonc a divat világában és többet szeretne tudni róla, aki változtatni szeretne a megjelenésén, de nem tudja, hogyan kezdje, aki hasznos információkat szeretne kapni az alkalomhoz illő öltözködésről, a kiegészítőkről, a cipőkről – egyszóval mindenről, ami a külsőnket egyedivé és különlegessé teszi. Ajánljuk tehát ezt a könyvet minden nőnek – 0-tól 100 éves korig!!! [/limit_content]

A Öltözködés – Tantusz könyvek – TANTUSZ KÖNYVEK című könyv egy 2011-ban megjelent, 352 oldalból álló, Kozmetika, szépség, divat, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Jill Martin, Pierre A. Lehu írt és a Panem Kft. adja ki a 9789635455263 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jill Martin, Pierre A. Lehu: Öltözködés – Tantusz könyvek – TANTUSZ KÖNYVEK egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jill Martin, Pierre A. Lehu: Öltözködés – Tantusz könyvek – TANTUSZ KÖNYVEK PDF, Öltözködés – Tantusz könyvek – TANTUSZ KÖNYVEK PDF letöltés, Jill Martin, Pierre A. Lehu: Öltözködés – Tantusz könyvek – TANTUSZ KÖNYVEK ePUB, Öltözködés – Tantusz könyvek – TANTUSZ KÖNYVEK ePUB letöltés, Jill Martin, Pierre A. Lehu: Öltözködés – Tantusz könyvek – TANTUSZ KÖNYVEK Mobi, Öltözködés – Tantusz könyvek – TANTUSZ KÖNYVEK Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jill Martin, Pierre A. Lehu további könyvei

Panem Kft. kiadó további könyvei

Kozmetika, szépség, divat, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

352 oldalas könyvek

9789635455263 ISBN-számú könyvek

Összes könyv