Jeremy Gay: A tökéletes akvárium – Édesvízi és tengeri akváriumok kialakítása és fenntartása

Jeremy Gay könyve: A tökéletes akvárium - Édesvízi és tengeri akváriumok kialakítása és fenntartása | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ebben a gazdagon illusztrált könyvben választ kapunk a következő kérdésekre. Milyen felszerelésekre lesz szükségünk, és azok hogyan működnek? Mely halfajokat tudjuk tartani, és azokból mennyit vásároljunk? Hogyan kell a víz hőmérsékletét, kémhatását, sótartalmát és minőségét szabályozni? Milyen növények, kövek és más tárgyak felelnek meg az akvárium diszitésére? Könyvünk lépésről lépésre ismerteti a különbőző akváriumtípusok létrehozását, fenntartását, valamint résztetesen bemutat mintegy 90 halfajt. Kezdő akvaristáknak és a tengeri akváriumokkal most ismerkedő haladóknak egyaránt ajánljuk ezt a könyvet. [/limit_content]

A A tökéletes akvárium – Édesvízi és tengeri akváriumok kialakítása és fenntartása című könyv egy 2020-ban megjelent, 256 oldalból álló, Akvarisztika, terrárium, Hobbi, Kisállatok kategóriájú könyv, melyet Jeremy Gay írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789634067771 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jeremy Gay: A tökéletes akvárium – Édesvízi és tengeri akváriumok kialakítása és fenntartása egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jeremy Gay: A tökéletes akvárium – Édesvízi és tengeri akváriumok kialakítása és fenntartása PDF, A tökéletes akvárium – Édesvízi és tengeri akváriumok kialakítása és fenntartása PDF letöltés, Jeremy Gay: A tökéletes akvárium – Édesvízi és tengeri akváriumok kialakítása és fenntartása ePUB, A tökéletes akvárium – Édesvízi és tengeri akváriumok kialakítása és fenntartása ePUB letöltés, Jeremy Gay: A tökéletes akvárium – Édesvízi és tengeri akváriumok kialakítása és fenntartása Mobi, A tökéletes akvárium – Édesvízi és tengeri akváriumok kialakítása és fenntartása Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jeremy Gay további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Akvarisztika, terrárium, Hobbi, Kisállatok kategóriájú könyvek

2020-ban megjelent könyvek

256 oldalas könyvek

9789634067771 ISBN-számú könyvek

Összes könyv