Jeremiah P. Ostriker: Sötét hatalom – Kutatás a láthatatlan univerzum titkai után

Jeremiah P. Ostriker, Simon Mitton könyve: Sötét hatalom - Kutatás a láthatatlan univerzum titkai után | könyv borító

[limit_content length=”400″] A kutatásokban aktív szerepet játszó Ostriker és a jó tollú ismeretterjesztő író, Mitton izgalmas, könnyen érthető könyve napjaink csillagászatának egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó témájáról, a sötét anyagról és a sötét energiáról.A könyv anyaga nagyon friss, az eredeti kiadás a Princeton University Press-nél jelent meg 2013 tavaszán!Szakcsillagász fordító és rutinos csillagász szaklektor garantálja a magyar kiadás színvonalát.A könyv az univerzum legmélyebb titkainak megfejtésére irányuló kutatások hihetetlenül fordulatos történetével ismertet meg.A Föld naprendszerbeli helyének meghatározására tett első próbálkozásoktól kezdve a Tejútrendszer és az azon túliködök világának felfedezésén át az összes struktúra kifejlődését megalapozó ősi energiafluktuációk detektálásáiga könyv végigvezet bennünket annak történetén, hogy miként alakult ki világegyetemünk jelenlegi modellje, ésaz hogyan felelt meg valamennyi tesztnek, amely elé a kétkedők állították. A részletekben gazdag történet soránmindvégig egyetlen dolog áll a középpontban: a tudományos kutatás három legfontosabb szempontját – közvetlenmérések és megfigyelések alkalmazása, a matematikai modellezés bevezetése, illetve tesztelhető és cáfolhatóhipotézisek szükségessége – folyamatosan szem előtt tartva a tudományos haladás miként vezetett el a modernkozmológiai paradigma megerősítéséhez.A történet azonban távolról sem teljes, mivel a kutatók szembetalálták magukat a kozmikus struktúra végső okánakrejtélyével, a sötét anyag és a sötét energia eredetének és természetének problémájával.”Ha a kozmosz megértésében elért legújabb, bámulatos eredmények – és a még megoldásra váró rejtélyek – világosés korrekt tárgyalására kíváncsi, akkor ez a könyv – Ostriker és Mitton stílusos és hozzáértő írása – Önnek szól.”- Martin Reesa Trinity College (University of Cambridge) igazgatója, királyi csillagász [/limit_content]

A Sötét hatalom – Kutatás a láthatatlan univerzum titkai után című könyv egy 2014-ban megjelent, 334 oldalból álló, Csillagászat, Természettudomány kategóriájú könyv, melyet Jeremiah P. Ostriker, Simon Mitton írt és a Geobook Hungary Kiadó adja ki a 9786155015205 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jeremiah P. Ostriker, Simon Mitton: Sötét hatalom – Kutatás a láthatatlan univerzum titkai után egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jeremiah P. Ostriker, Simon Mitton: Sötét hatalom – Kutatás a láthatatlan univerzum titkai után PDF, Sötét hatalom – Kutatás a láthatatlan univerzum titkai után PDF letöltés, Jeremiah P. Ostriker, Simon Mitton: Sötét hatalom – Kutatás a láthatatlan univerzum titkai után ePUB, Sötét hatalom – Kutatás a láthatatlan univerzum titkai után ePUB letöltés, Jeremiah P. Ostriker, Simon Mitton: Sötét hatalom – Kutatás a láthatatlan univerzum titkai után Mobi, Sötét hatalom – Kutatás a láthatatlan univerzum titkai után Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jeremiah P. Ostriker, Simon Mitton további könyvei

Geobook Hungary Kiadó kiadó további könyvei

Csillagászat, Természettudomány kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

334 oldalas könyvek

9786155015205 ISBN-számú könyvek

Összes könyv