Jennifer Louden: Nők Könyve

Jennifer Louden könyve: Nők Könyve | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Egy csokor hasznos tanács problémáink megoldásához harmóniánk megtalálásához, az önmegvalósításhoz. Több százezer eladott példány Amerikában, Bestseller Németországban. Ez a könyv csodálatos ötlettár a lelki feltöltődéshez és a megújuláshoz. Nem véletlen, hogy ez korunk egyik legnagyszerűbb önsegítő könyve. Vélemények a Nők könyvéről: “Nem véletlen, hogy ez korunk egyik legnagyszerűbb önsegítő könyve. Jennifer Louden-nek megvan az az adottsága, hogy az olvasó fejével gondolkodik, tudja hogy miben szorul támogatásra, és segítő tanácsokkal, valóban hasznos ötletekkel látja el. Akkor szoktam ezt a könyvet elővenni, ha túl szigorú voltam magammal, és szükségem van egy vigasztaló ölelésre.” SUZANNE FALTER BARNS, a Living your joy című könyv írónője “Tudjuk, hogy fontos lenne törődni magunkkal. Azzal is tisztában vagyunk, hogy képesnek kell lennünk a testünk és a lelkünk táplálására ahhoz, hogy tudjunk a családunkkal, szeretteinkkel törődni. Sokunknak azonban fogalma sincs arról, hogyan kellene valóban foglalkozni magunkkal. Jennifer Louden az önkényeztetés mikéntjéről ír. Világos, gyakorlatias, lépésről lépésre elsajátítható útmutatást nyújt arról, hogy hogyan törődjünk igazán magunkkal. Köszönöm Jennifer.” ORIAH MOUNTAIN DREAMER, a The Invitation, a The Dance és a The Call című könyvek szerzője [/limit_content]

A Nők Könyve című könyv egy 2007-ban megjelent, 242 oldalból álló, Egyéb, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyv, melyet Jennifer Louden írt és a Pilis-Print Kiadó adja ki a 9789639788008 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jennifer Louden: Nők Könyve egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jennifer Louden: Nők Könyve PDF, Nők Könyve PDF letöltés, Jennifer Louden: Nők Könyve ePUB, Nők Könyve ePUB letöltés, Jennifer Louden: Nők Könyve Mobi, Nők Könyve Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jennifer Louden további könyvei

Pilis-Print Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyvek

2007-ban megjelent könyvek

242 oldalas könyvek

9789639788008 ISBN-számú könyvek

Összes könyv