Jennifer L. Armentrout: Opál

Jennifer L. Armentrout könyve: Opál | könyv borító

[limit_content length=”400″] Senki sem érhet fel Daemon Blackhez. Amikor elszánta magát, hogy kimutatja az érzéseit irántam, komolyan beszélt. Soha többé nem kételkedem benne és most, hogy túljutottunk a zökkenőkön, újra és újra fellobbannak köztünk a lángok. Csakhogy még ő sem védheti meg a családját, ha eltökélik, hogy kiszabadítják a szeretteiket. Mindazok után, amiken keresztülmentem, én sem vagyok többé ugyanaz, aki voltam. Még mindig változom, és fogalmam sincs, mi lesz a vége. Lépésről lépésre fedezzük fel az igazságot, és amikor szembekerülünk a hibrideket tesztelő és kínzó titkos kormányzati szervezettel, ráébredek, hogy a képességeim nem ismernek határokat. A halál a mindennapjaink részévé vált. Onnan kapunk segítséget, ahonnan a legkevésbé várnánk, és a barátainkról kiderülhet, hogy valójában a halálos ellenségeink de nem fordulunk vissza. Akkor sem, ha az eredmény örökre darabokra töri az életünket. Egységben az erőnk és ezt ők is tudják. [/limit_content]

A Opál című könyv egy 2014-ban megjelent, 456 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Jennifer L. Armentrout írt és a Könyvmolyképző Kiadó Kft. adja ki a 9789633738580 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jennifer L. Armentrout: Opál egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jennifer L. Armentrout: Opál PDF, Opál PDF letöltés, Jennifer L. Armentrout: Opál ePUB, Opál ePUB letöltés, Jennifer L. Armentrout: Opál Mobi, Opál Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jennifer L. Armentrout további könyvei

Könyvmolyképző Kiadó Kft. kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

456 oldalas könyvek

9789633738580 ISBN-számú könyvek

Összes könyv