Jeli Viktória: Dönci és a varázstakaró

Jeli Viktória könyve: Dönci és a varázstakaró | könyv borító

[limit_content length=”400″] Dönciék nemrég költöztek új lakásba. Még minden játék dobozokban áll, Döncinek nincsenek barátai.Hiányzik neki a szomszéd cica, a kisvasút, a kert. Még szerencse, hogy mindig vele van avarázstakarója, ami alá elbújhat, ha rossz a kedve, és segítségül hívhatja, ha nem tud megoldanivalamit. A varázstakaró alatt bármit el lehet képzelni!Jeli Viktória egyszerű, kedves meséi a legkisebbek mindennapi problémáit mutatják be. [/limit_content]

A Dönci és a varázstakaró című könyv egy 2016-ban megjelent, 52 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Jeli Viktória írt és a Pozsonyi Pagony adja ki a 9789634101765 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jeli Viktória: Dönci és a varázstakaró egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jeli Viktória: Dönci és a varázstakaró PDF, Dönci és a varázstakaró PDF letöltés, Jeli Viktória: Dönci és a varázstakaró ePUB, Dönci és a varázstakaró ePUB letöltés, Jeli Viktória: Dönci és a varázstakaró Mobi, Dönci és a varázstakaró Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jeli Viktória további könyvei

Pozsonyi Pagony kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

52 oldalas könyvek

9789634101765 ISBN-számú könyvek

Összes könyv