Jeff Kinney: Egy ropi naplója 14. – Romhalmaz

Jeff Kinney könyve: Egy ropi naplója 14. - Romhalmaz | könyv borító

[limit_content length=”400″] Greg Heffley családja egy váratlan örökség után úgy dönt, ideje kicsit kipofozni a házukat. Hamar rá kell azonban jönniük, hogy egy építkezés rengeteg fejfájással is jár. Amint megérkeznek a mesterek, elszabadul a pokol. Korhadt deszkák, mérgező penész, randalírozó rágcsálók – és ez még csak a kezdet. Végül már a Heffley-család is eltűnődik: vajon ér ennyit egy új konyha? Miután elül a por, vajon megszépül az épület? Vagy menthetetlenül gáz a ház? A kirobbanóan sikeres nemzetközi bestseller-szerző Jeff Kinney Ropi-sorozatának 14. kötetében új, fergeteges poénok várnak. Ne habozz! Szerezd meg! Ne hagyd ki az új világsikert se! Történetek várnak Greg legjobb barátjának, Rowley-nak a tollából. Tudd meg, miket gondol Rowley – Olvasd el az Egy Bitang Jó Fej Srác Naplóját! [/limit_content]

A Egy ropi naplója 14. – Romhalmaz című könyv egy 2019-ban megjelent, 224 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Jeff Kinney írt és a Könyvmolyképző Kiadó Kft. adja ki a 9789634577584 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jeff Kinney: Egy ropi naplója 14. – Romhalmaz egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jeff Kinney: Egy ropi naplója 14. – Romhalmaz PDF, Egy ropi naplója 14. – Romhalmaz PDF letöltés, Jeff Kinney: Egy ropi naplója 14. – Romhalmaz ePUB, Egy ropi naplója 14. – Romhalmaz ePUB letöltés, Jeff Kinney: Egy ropi naplója 14. – Romhalmaz Mobi, Egy ropi naplója 14. – Romhalmaz Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jeff Kinney további könyvei

Könyvmolyképző Kiadó Kft. kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

224 oldalas könyvek

9789634577584 ISBN-számú könyvek

Összes könyv