Jean Power: Gyöngyfűzés – Tanuld Meg! Szeresd Meg!

Jean Power könyve: Gyöngyfűzés - Tanuld Meg! Szeresd Meg! | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Tanuljunk meg gyöngyöt fűzni! Legyen szó kezdő vagy haladó alkotóról, ez a kötet biztos alapokat ad induláshoz.Jean Power a gyöngymunkák legnépszerűbb területeire fókuszál, vagyis a szálra fűzésre, a gyöngyszövésre és a drótmunkákra. A kötetben található több száz részletes fotó és a gondosan szerkesztett kísérőszövegek lépésről lépésre könnyen követhető útmutatást kínálnak.A vendégtervezők szebbnél szebb munkákat mutatnak be, kedvenc mintáikat adják közre. A gondosan összeválogatott galériákban inspiráló alkotások láthatók.A gyors bevezető projektek mintadarabjai fontos gyakorlási lehetőséget adnak a kezdőknek, akik alig várják, hogy frissen megszerzett tudásukat a gyakorlatba is átültessék. Ezek a darabok nem igényelnek túlzott anyagi vagy időráfordítást.A számos hasznos lista segítségével könnyedén átláthatjuk a legfontosabb alapkérdéseket.A gyakran felmerülő kérdések esetében használható tippeket kapunk a problémák megoldásához, a hibák javításához. [/limit_content]

A Gyöngyfűzés – Tanuld Meg! Szeresd Meg! című könyv egy 2016-ban megjelent, 160 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Jean Power írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789634062882 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jean Power: Gyöngyfűzés – Tanuld Meg! Szeresd Meg! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jean Power: Gyöngyfűzés – Tanuld Meg! Szeresd Meg! PDF, Gyöngyfűzés – Tanuld Meg! Szeresd Meg! PDF letöltés, Jean Power: Gyöngyfűzés – Tanuld Meg! Szeresd Meg! ePUB, Gyöngyfűzés – Tanuld Meg! Szeresd Meg! ePUB letöltés, Jean Power: Gyöngyfűzés – Tanuld Meg! Szeresd Meg! Mobi, Gyöngyfűzés – Tanuld Meg! Szeresd Meg! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jean Power további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

160 oldalas könyvek

9789634062882 ISBN-számú könyvek

Összes könyv