Jean-Philippe Toussaint: Zidane melankóliája – Toussaint reménye

Jean-Philippe Toussaint, Esterházy Péter könyve: Zidane melankóliája - Toussaint reménye | könyv borító

[limit_content length=”400″] Zidane 2006. július 9-én este a berlini Olimpiai Stadionban fenézett az égre… aztán, állítólag, lefejelte Materazzit, bár ezt a nézőtéren senki sem látta. Se Jean-Philippe Toussaint, aki néhány oldalas regényszerűségben örökítette meg az esetet, se Esterházy Péter, aki a belga-francia író szövegéhez hozzáfűzte a maga Zidane-gyakorlatait. A könyvecskét a két szerző sportos ifjúkorát dokumentáló fényképek díszítik. [/limit_content]

A Zidane melankóliája – Toussaint reménye című könyv egy 2010-ban megjelent, 32 oldalból álló, Egyéb Irodalom, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyv, melyet Esterházy Péter, Jean-Philippe Toussaint írt és a Jelenkor Kiadó adja ki a 9789636764920 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Esterházy Péter, Jean-Philippe Toussaint: Zidane melankóliája – Toussaint reménye egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Esterházy Péter, Jean-Philippe Toussaint: Zidane melankóliája – Toussaint reménye PDF, Zidane melankóliája – Toussaint reménye PDF letöltés, Esterházy Péter, Jean-Philippe Toussaint: Zidane melankóliája – Toussaint reménye ePUB, Zidane melankóliája – Toussaint reménye ePUB letöltés, Esterházy Péter, Jean-Philippe Toussaint: Zidane melankóliája – Toussaint reménye Mobi, Zidane melankóliája – Toussaint reménye Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Esterházy Péter, Jean-Philippe Toussaint további könyvei

Jelenkor Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb Irodalom, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789636764920 ISBN-számú könyvek

Összes könyv