Jean Paul Mongin: Szókratész, a semmittudó bölcs

Jean Paul Mongin könyve: Szókratész, a semmittudó bölcs | könyv borító

[limit_content length=”400″] A könyvsorozat a filozófia történetének legizgalmasabb gondolatait meséli el gyermekek számára. A Les petits Platons könyvkiadó az elmúlt években 31 kötetet jelentetett meg, amelynek jelentős részét már német és angol nyelvre is lefordították. A sorozat második magyar nyelven megjelent darabja a Szókratész, a semmittudó bölcs.Szókratész Athén utcáit járva mindenkivel elbeszélget, akivel összetalálkozik… Ismerd meg önmagad! Ne a vagyont hajszold, hanem keresd az igazságot, és válj filozófussá! Ez nem tetszik Athén polgárainak. Letartóztatják, bíróság elé állítják, és arra ítélik, hogy kiigya a bürökkel teli méregpoharat. Meneküljön el? Féljen-e egy filozófus a haláltól? [/limit_content]

A Szókratész, a semmittudó bölcs című könyv egy 2017-ban megjelent, 64 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Jean Paul Mongin írt és a Forum Könyvkiadó adja ki a 9788632309975 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jean Paul Mongin: Szókratész, a semmittudó bölcs egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jean Paul Mongin: Szókratész, a semmittudó bölcs PDF, Szókratész, a semmittudó bölcs PDF letöltés, Jean Paul Mongin: Szókratész, a semmittudó bölcs ePUB, Szókratész, a semmittudó bölcs ePUB letöltés, Jean Paul Mongin: Szókratész, a semmittudó bölcs Mobi, Szókratész, a semmittudó bölcs Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jean Paul Mongin további könyvei

Forum Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9788632309975 ISBN-számú könyvek

Összes könyv