Jaroslav Hasek: Svejk a fronton – Egy derék katona kalandjai a világháborúban – Hangoskönyv

Jaroslav Hasek könyve: Svejk a fronton - Egy derék katona kalandjai a világháborúban - Hangoskönyv | könyv borító

[limit_content length=”400″] Bár a regény második, középső része azt a címet viseli, hogy “A fronton”, de aki csatajeleneteket, hősi küzdelmet, izgalmas hadicseleket remél, annak csalódnia kell. De Svejk kedvelői nem is gondolnak ilyesmire. Viszont megtudhatják, hogyan állítja meg a derék katona a csapatszállító vonatot mindjárt az utazás elején vészfékkel, hogyan keresi körbe-körbe járva a falvak között csapattestét és szeretett Lukas főhadnagyát, rá lehet-e bízni egy szerelmeslevelet, és mi történik, amikor tisztiszolgából ordonánccá, a század küldöncévé léptetik elő. A mulatságos események sorozata Benedek Miklós remek előadásában nagyon szórakoztató hallgatnivaló. De a vidám történetek mellet Hasek szokásához híven megosztja velünk lesújtó véleményét a háborúról és a hadseregről. Megmutatja, hogyan vélekedik a nép a katonaszökevényekről, és milyen “éber” is a csendőrség vidéken. S bár ordonáncként Svejk Lukas főhadnagyot szinte az őrületbe kergeti, kiderül, hogy a csapatoknál uralkodó tökéletes káoszt mégsem ő idézte elő. [/limit_content]

A Svejk a fronton – Egy derék katona kalandjai a világháborúban – Hangoskönyv című könyv egy 2011-ban megjelent, ISBN: 6155157073 oldalból álló, Hangoskönyv Irodalom, Világirodalom kategóriájú könyv, melyet Jaroslav Hasek írt és a Titis Kft. adja ki a 9786155157073 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jaroslav Hasek: Svejk a fronton – Egy derék katona kalandjai a világháborúban – Hangoskönyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jaroslav Hasek: Svejk a fronton – Egy derék katona kalandjai a világháborúban – Hangoskönyv PDF, Svejk a fronton – Egy derék katona kalandjai a világháborúban – Hangoskönyv PDF letöltés, Jaroslav Hasek: Svejk a fronton – Egy derék katona kalandjai a világháborúban – Hangoskönyv ePUB, Svejk a fronton – Egy derék katona kalandjai a világháborúban – Hangoskönyv ePUB letöltés, Jaroslav Hasek: Svejk a fronton – Egy derék katona kalandjai a világháborúban – Hangoskönyv Mobi, Svejk a fronton – Egy derék katona kalandjai a világháborúban – Hangoskönyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jaroslav Hasek további könyvei

Titis Kft. kiadó további könyvei

Hangoskönyv Irodalom, Világirodalom kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

ISBN: 6155157073 oldalas könyvek

9786155157073 ISBN-számú könyvek

Összes könyv