Janikovszky Éva: A nagy zuhé

Janikovszky Éva könyve: A nagy zuhé | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ketten várakoznak az autóbusz-megállóban. Bill Danilovics MacKonov – tiszteljük teljes nevén – űrhajós és feltaláló, a jövendő hőse, és Fehér Szarvas Fia, aki nevével ellentétben kislány, mégpedig vérbeli indián. Királylányhaját befőttesgumival fogja össze, és egy icipicit tud varázsolni. Amíg ott ácsorognak az autóbuszra várva, elered az eső. És ők ketten a zuhogó esőben beszélgetni kezdenek. Egy találmányról, ami olyan, mint az esernyő, de oldala is van meg alja is, és ki lehet nézni belőle, meg be is lehet menni. Hát nem eredeti? [/limit_content]

A A nagy zuhé című könyv egy 2011-ban megjelent, 40 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Janikovszky Éva írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789631190229 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Janikovszky Éva: A nagy zuhé egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Janikovszky Éva: A nagy zuhé PDF, A nagy zuhé PDF letöltés, Janikovszky Éva: A nagy zuhé ePUB, A nagy zuhé ePUB letöltés, Janikovszky Éva: A nagy zuhé Mobi, A nagy zuhé Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Janikovszky Éva további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

40 oldalas könyvek

9789631190229 ISBN-számú könyvek

Összes könyv