Jan Chozen Bays: Tudatos étkezés – FELEJTSÜK EL A FOGYÓKÚRÁKAT ÉS FIGYELJÜNK TESTÜNK BÖLCSESSÉGÉRE!

Jan Chozen Bays könyve: Tudatos étkezés - FELEJTSÜK EL A FOGYÓKÚRÁKAT ÉS FIGYELJÜNK TESTÜNK BÖLCSESSÉGÉRE! | könyv borító

[limit_content length=”400″] Hogyan hangolódjunk rá testünk bölcsességére: mit, mikor és legfőképpen hogyan együnk? Hogyan tudatosítsuk az étkezéshez kapcsolódó beidegződött szokásainkat és mintáinkat? Hogyan találjunk rá helyettük az ételekkel való természetes kapcsolatunkra, hogy újra élvezhessük azok ízét, zamatát? Hogyan együnk kevesebbet úgy, hogy közben teljesen elégedettnek érezzük magunkat? Ezekre a kérdésekre tudjuk meg a választ Jan Chozen Bays könyvéből, amely bemutatja a tudatos étkezés módszerének elméleti hátterét, és sok, a mindennapok során alkalmazható gyakorlatot is tartalmaz. A tudatos étkezés során a teljes figyelem az evés folyamatára irányul – az összes ízre, illatra, gondolatra és érzésre, amely felmerül az étkezés során. Akár túlsúlytól, akár evési zavartól szenvedünk, vagy egyszerűen csak jobban szeretnénk élvezni az életet, ez a könyv egyszerű eszközt kínál ahhoz, hogy újra egészséges és örömteli legyen a kapcsolatunk az evéssel. [/limit_content]

A Tudatos étkezés – FELEJTSÜK EL A FOGYÓKÚRÁKAT ÉS FIGYELJÜNK TESTÜNK BÖLCSESSÉGÉRE! című könyv egy 2013-ban megjelent, 264 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Jan Chozen Bays írt és a Ursus Libris adja ki a 9789639718609 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jan Chozen Bays: Tudatos étkezés – FELEJTSÜK EL A FOGYÓKÚRÁKAT ÉS FIGYELJÜNK TESTÜNK BÖLCSESSÉGÉRE! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jan Chozen Bays: Tudatos étkezés – FELEJTSÜK EL A FOGYÓKÚRÁKAT ÉS FIGYELJÜNK TESTÜNK BÖLCSESSÉGÉRE! PDF, Tudatos étkezés – FELEJTSÜK EL A FOGYÓKÚRÁKAT ÉS FIGYELJÜNK TESTÜNK BÖLCSESSÉGÉRE! PDF letöltés, Jan Chozen Bays: Tudatos étkezés – FELEJTSÜK EL A FOGYÓKÚRÁKAT ÉS FIGYELJÜNK TESTÜNK BÖLCSESSÉGÉRE! ePUB, Tudatos étkezés – FELEJTSÜK EL A FOGYÓKÚRÁKAT ÉS FIGYELJÜNK TESTÜNK BÖLCSESSÉGÉRE! ePUB letöltés, Jan Chozen Bays: Tudatos étkezés – FELEJTSÜK EL A FOGYÓKÚRÁKAT ÉS FIGYELJÜNK TESTÜNK BÖLCSESSÉGÉRE! Mobi, Tudatos étkezés – FELEJTSÜK EL A FOGYÓKÚRÁKAT ÉS FIGYELJÜNK TESTÜNK BÖLCSESSÉGÉRE! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jan Chozen Bays további könyvei

Ursus Libris kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

264 oldalas könyvek

9789639718609 ISBN-számú könyvek

Összes könyv