Jamie McGuire: Gyönyörű búcsúzás – Kemény kötés

Jamie McGuire könyve: Gyönyörű búcsúzás - Kemény kötés | könyv borító

[limit_content length=”400″] Egy Maddox sosem tudott veszteni, de a Halál mindig győz.Tizenegy évvel azután, hogy szerelmével, Abbyvel Vegasba szöktek, Travis Maddox különleges ügynök végrehajtja a maga önkényes ítéletét Benny Carlisin, a maffiacsalád fején. Ezért Vegas legrégebbi és legkegyetlenebb szervezett bűnözőfamíliája most bosszúra készül. A célpont pedig a Maddox család minden tagja. Travis testvére, Thomas, azért, hogy megvédje családját, olyan lépésre szánja el magát, amivel fájdalmat okoz szeretteinek: eljátssza, hogy a maffia kioltotta az életét. Eközben a család tudtára jut a titok, amit Thomas és Travis egy évtizeden át őriztek, és a Maddoxok most először kerülnek szembe egymással. Harag és gyász tombol bennük. Bár valamennyien ismerik már a veszteség ízét, a család kibővült, és a korábbinál nagyobb a kockázat. És miközben testvér testvér ellen, feleség feleség ellen foglal állást, mindannyian választás elé kerülnek: hagyják, hogy a félelem elszakítsa őket egymástól, vagy még erősebbé kovácsolja a családot.”Gyengéd, mégis szenvedélyes. A kedvencsorozatom páratlanul tökéletes befejezése.A Gyönyörű búcsúzás hibátlanul játszik azérzelmi húrokon. Felejthetetlen regény!”Goodreads”Szebb befejezést nem is írhattak volnaehhez a sorozathoz. Aki csak olvassa,ismét beleszeret a Maddox családba. Újrameg újra el fogom olvasni.”Book Lovers Hangout”Jamie McGuire képes arra, hogy olyantörténetet tárjon elénk, amely érvényrejuttatja a szereplőket, és mély nyomothagy a szívünkben.”Liis’ Bookshelf”Az eddigi legjobb Maddox-regény. Televan szívszorító és drámai eseményekkel,ugyanakkor intenzív és magával ragadótörténet.”Barnes and Noble”Jamie McGuire újabb lenyűgöző ésérzelmileg felkavaró története letaglózzaaz olvasót, ezzel együtt arra ösztökéli,hogy ne tegye le a könyvet. Káprázatos,mesteri meseszövés.”Amazon [/limit_content]

A Gyönyörű búcsúzás – Kemény kötés című könyv egy 2017-ban megjelent, 312 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Jamie McGuire írt és a Maxim Könyvkiadó adja ki a 9789632618425 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jamie McGuire: Gyönyörű búcsúzás – Kemény kötés egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jamie McGuire: Gyönyörű búcsúzás – Kemény kötés PDF, Gyönyörű búcsúzás – Kemény kötés PDF letöltés, Jamie McGuire: Gyönyörű búcsúzás – Kemény kötés ePUB, Gyönyörű búcsúzás – Kemény kötés ePUB letöltés, Jamie McGuire: Gyönyörű búcsúzás – Kemény kötés Mobi, Gyönyörű búcsúzás – Kemény kötés Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jamie McGuire további könyvei

Maxim Könyvkiadó kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

312 oldalas könyvek

9789632618425 ISBN-számú könyvek

Összes könyv