Jálics Ferenc: Szemlélődő lelkigyakorlat – Bevezetés a szemlélődő életmódba és a Jézus-imába

Jálics Ferenc könyve: Szemlélődő lelkigyakorlat - Bevezetés a szemlélődő életmódba és a Jézus-imába | könyv borító

[limit_content length=”400″] Sok ember a lelke mélyén vágyódik, kutat Isten után. Keresi a lehetőleg egyszerű, spontán és közvetlen kapcsolatot Istennel. A szerző sokéves lelkigyakorlat-vezető munkájának személyes tapasztalatát adja közre ebben a könyvben. Tíz egységben, lépésről lépésre vezet Isten valóságának, jelenlétének közvetlen tapasztalatához. Ez a gyakorlati kézikönyv bevezető lehet egy zárt lelkigyakorlathoz, amikor egy időre csendben visszavonulunk, de alkalmas “hétköznapi lelkigyakorlat” végzéséhez is. Jálics Ferenc 1927-ben született Budapesten. A jezsuita rend tagja. Évekig tanított dogmatikát és fundamentális teológiát Argentínában. 1963-tól kísér folyamatosan lelkigyakorlatokat, először Argentínában, később az Amerikai Egyesült Államokban, 1978-tól Németországban. Jelenleg Griesben (Oberfrank) él. [/limit_content]

A Szemlélődő lelkigyakorlat – Bevezetés a szemlélődő életmódba és a Jézus-imába című könyv egy 2019-ban megjelent, 456 oldalból álló, Társadalomtudomány Filozófia, Vallásfilozófia kategóriájú könyv, melyet Jálics Ferenc írt és a Jezsuita Könyvek adja ki a 9789638014597 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jálics Ferenc: Szemlélődő lelkigyakorlat – Bevezetés a szemlélődő életmódba és a Jézus-imába egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jálics Ferenc: Szemlélődő lelkigyakorlat – Bevezetés a szemlélődő életmódba és a Jézus-imába PDF, Szemlélődő lelkigyakorlat – Bevezetés a szemlélődő életmódba és a Jézus-imába PDF letöltés, Jálics Ferenc: Szemlélődő lelkigyakorlat – Bevezetés a szemlélődő életmódba és a Jézus-imába ePUB, Szemlélődő lelkigyakorlat – Bevezetés a szemlélődő életmódba és a Jézus-imába ePUB letöltés, Jálics Ferenc: Szemlélődő lelkigyakorlat – Bevezetés a szemlélődő életmódba és a Jézus-imába Mobi, Szemlélődő lelkigyakorlat – Bevezetés a szemlélődő életmódba és a Jézus-imába Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jálics Ferenc további könyvei

Jezsuita Könyvek kiadó további könyvei

Társadalomtudomány Filozófia, Vallásfilozófia kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

456 oldalas könyvek

9789638014597 ISBN-számú könyvek

Összes könyv