Jackie Chan: Csúcsformában

Jackie Chan, Zhu Mo könyve: Csúcsformában | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] “Folyamatos pörgés az életem: szerepek, filmek, bemutatók, utazások, határidők, megbeszélések. Mindenki a barátom és én mindenki barátja vagyok: kaszkadőr társaim, színészek, rendezők, producerek, cimborák. Ebben a folyamatos pörgésben szinte teljesen elfelejtettem, hogy ki vagyok én, Jackie Chan, az ember. Szinte elfelejtettem, de ekkor jött Zhu Mo. Kérdezett, hallgatta a történeteimet, aztán elkezdett írni. Amit leírt, az én voltam. Miközben felelevenítettük az emlékeimet, arra gondoltam, igen, ez vagyok én, ez is én vagyok. De ez nem a filmvászonról vagy a címlapokról ismert Jackie. Nem. Ez egy teljesen hétköznapi ember, a maga gyarlóságaival, megbánásaival, örömeivel és bánataival. És az érzelmeivel, amelyeket oly nehezen tudott megosztani azokkal, akik a legközelebb álltak hozzá. Szeretném most mindenkinek megmutatni ezt a Jackie Chant. Szeretem ezt a könyvet, legalább annyira, mint a filmjeimet.” [/limit_content]

A Csúcsformában című könyv egy 2018-ban megjelent, 464 oldalból álló, Film és színház, Művészet kategóriájú könyv, melyet Jackie Chan, Zhu Mo írt és a Kossuth Kiadó adja ki a 9789630992008 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jackie Chan, Zhu Mo: Csúcsformában egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jackie Chan, Zhu Mo: Csúcsformában PDF, Csúcsformában PDF letöltés, Jackie Chan, Zhu Mo: Csúcsformában ePUB, Csúcsformában ePUB letöltés, Jackie Chan, Zhu Mo: Csúcsformában Mobi, Csúcsformában Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jackie Chan, Zhu Mo további könyvei

Kossuth Kiadó kiadó további könyvei

Film és színház, Művészet kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

464 oldalas könyvek

9789630992008 ISBN-számú könyvek

Összes könyv