J. K. Rowling: Harry Potter és a Félvér Herceg – 6. könyv

J. K. Rowling könyve: Harry Potter és a Félvér Herceg - 6. könyv | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Voldemort elleni harc állása igencsak aggasztó; a baljós jeleket már a mugli kormányok is észlelik. Szaporodnak a rejtélyes halálesetek, katasztrófák. A három jó barát egy ideje aggódva figyeli a Reggeli Próféta halálozási rovatát, félve hogy ismerős névre bukkan. Dumbledore időről időre eltűnik Roxfortból. Senki nem tudja, hogy ilyenkor hol tartózkodik. Az élet azonban a háborús időkben sem csak harcból áll… A hatodévesek a hoppanálást gyakorolják, olykor rendkívül “érdekes” eredménnyel. A Wesley-ikrek üzleti tevékenysége egyre kiterjedtebb. Szerelmek szövődnek a felsőbb évesek között, a Roxfort házai és egyes lakói továbbra is kíméletlen versenyben állnak. Harry értékes segítséget kap a titokzatos Félvér Hercegtől. A jó és a gonosz közti frontvonal immár a Roxfortban húzódik. Harry igyekszik minél alaposabban megismerni Voldemort múltját, ifjúságát, hogy rátaláljon a Sötét Nagyúr sebezhető pontjára. [/limit_content]

A Harry Potter és a Félvér Herceg – 6. könyv című könyv egy 2017-ban megjelent, 623 oldalból álló, 10-14 éveseknek, Ifjúsági irodalom, Irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet J. K. Rowling írt és a Animus kiadó adja ki a 9789639884960 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a J. K. Rowling: Harry Potter és a Félvér Herceg – 6. könyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: J. K. Rowling: Harry Potter és a Félvér Herceg – 6. könyv PDF, Harry Potter és a Félvér Herceg – 6. könyv PDF letöltés, J. K. Rowling: Harry Potter és a Félvér Herceg – 6. könyv ePUB, Harry Potter és a Félvér Herceg – 6. könyv ePUB letöltés, J. K. Rowling: Harry Potter és a Félvér Herceg – 6. könyv Mobi, Harry Potter és a Félvér Herceg – 6. könyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

J. K. Rowling további könyvei

Animus kiadó kiadó további könyvei

10-14 éveseknek, Ifjúsági irodalom, Irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

623 oldalas könyvek

9789639884960 ISBN-számú könyvek

Összes könyv