J. K. Rowling: Bogar bárd meséi

J. K. Rowling könyve: Bogar bárd meséi | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Bogar bárd elbűvölő, varázslattal és furfanggal teli történetei évszázadok óta közkedvelt esti mesék a varázslócsaládok körében. A szöveget a rúnaírásos eredetiből Hermione Granger fordította, Albus Dumbledore professzor kísérő jegyzeteit a Roxforti Levéltár szíves engedélyével közöljük. [/limit_content]

A Bogar bárd meséi című könyv egy 2017-ban megjelent, 144 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet J. K. Rowling írt és a Animus kiadó adja ki a 9789633245200 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a J. K. Rowling: Bogar bárd meséi egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: J. K. Rowling: Bogar bárd meséi PDF, Bogar bárd meséi PDF letöltés, J. K. Rowling: Bogar bárd meséi ePUB, Bogar bárd meséi ePUB letöltés, J. K. Rowling: Bogar bárd meséi Mobi, Bogar bárd meséi Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

J. K. Rowling további könyvei

Animus kiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9789633245200 ISBN-számú könyvek

Összes könyv