J. K. Rowling: A kviddics évszázadai

J. K. Rowling könyve: A kviddics évszázadai | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Hushpush úr könyvében örömét lelheti mindenki, aki rendszeresen játszik vagy néz kviddicset, illetve akit érdekel a tágabb értelemben vett mágiatörténet. [/limit_content]

A A kviddics évszázadai című könyv egy 2017-ban megjelent, 137 oldalból álló, 10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet J. K. Rowling írt és a Animus kiadó adja ki a 9789633245194 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a J. K. Rowling: A kviddics évszázadai egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: J. K. Rowling: A kviddics évszázadai PDF, A kviddics évszázadai PDF letöltés, J. K. Rowling: A kviddics évszázadai ePUB, A kviddics évszázadai ePUB letöltés, J. K. Rowling: A kviddics évszázadai Mobi, A kviddics évszázadai Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

J. K. Rowling további könyvei

Animus kiadó kiadó további könyvei

10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

137 oldalas könyvek

9789633245194 ISBN-számú könyvek

Összes könyv