J. K. Rawling: HP and the Philosopher’s (Rejacket)

J. K. Rawling könyve: HP and the Philosopher's (Rejacket) | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Harry Potter has never even heard of Hogwarts when the letters start dropping on the doormat at number four, Privet Drive. Addressed in green ink on yellowish parchment with a purple seal, they are swiftly confiscated by his grisly aunt and uncle. Then, on Harry’s eleventh birthday, a great beetle-eyed giant of a man called Rubeus Hagrid bursts in with some astonishing news: Harry Potter is a wizard, and he has a place at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. An incredible adventure is about to begin! These new editions of the classic and internationally bestselling, multi-award-winning series feature instantly pick-up-able new jackets by Jonny Duddle, with huge child appeal, to bring Harry Potter to the next generation of readers. It’s time to PASS THE MAGIC ON . [/limit_content]

A HP and the Philosopher’s (Rejacket) című könyv egy 2014-ban megjelent, ISBN: 9781408855652 oldalból álló, Angol, Idegen nyelvű könyvek kategóriájú könyv, melyet J. K. Rawling írt és a Bloomsbury adja ki a 9781408855652 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a J. K. Rawling: HP and the Philosopher’s (Rejacket) egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: J. K. Rawling: HP and the Philosopher’s (Rejacket) PDF, HP and the Philosopher’s (Rejacket) PDF letöltés, J. K. Rawling: HP and the Philosopher’s (Rejacket) ePUB, HP and the Philosopher’s (Rejacket) ePUB letöltés, J. K. Rawling: HP and the Philosopher’s (Rejacket) Mobi, HP and the Philosopher’s (Rejacket) Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

J. K. Rawling további könyvei

Bloomsbury kiadó további könyvei

Angol, Idegen nyelvű könyvek kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

ISBN: 9781408855652 oldalas könyvek

9781408855652 ISBN-számú könyvek

Összes könyv