J. J. Smith: Zöld smoothie – 10 napos tisztítókúra

J. J. Smith könyve: Zöld smoothie - 10 napos tisztítókúra | könyv borító

[limit_content length=”400″] További tanácsokat kaphatsz arról, hogyan fogyj a későbbiekben, és hogyan maradj egészséges.Készen állsz, hogy vékonyabb, egészségesebb és vonzóbb legyél, mint az elmúlt években valaha? Ha igen, akkor ideje belevágni a tíznapos tisztítókúrába!Ha végigcsinálod a tíznapos zöld smoothie tisztítókúrát, akkor…- 4,5-7 kg-ot fogyhatsz,- megszabadulhatsz a makacs zsírpárnáktól, beleértve a hasi fölösleget is,- gyorsan, szenvedés nélkül hagyhatod magad mögött a kilókat és a centiket,- megtanulhatod, hogyan táplálkozz egészségesebben, káros anyagoktól mentesen,- természetessé válhat az egészséges ételek iránti vonzalmad, így többé nem kell fogyókúráznod,- megismerhetsz 100 receptet különböző egészségügyi problémák enyhítésére és a céljaid elérése érdekében [/limit_content]

A Zöld smoothie – 10 napos tisztítókúra című könyv egy 2015-ban megjelent, 200 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek Életmód, egészség, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet J. J. Smith írt és a Könyvmolyképző Kiadó Kft. adja ki a 9789632455877 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a J. J. Smith: Zöld smoothie – 10 napos tisztítókúra egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: J. J. Smith: Zöld smoothie – 10 napos tisztítókúra PDF, Zöld smoothie – 10 napos tisztítókúra PDF letöltés, J. J. Smith: Zöld smoothie – 10 napos tisztítókúra ePUB, Zöld smoothie – 10 napos tisztítókúra ePUB letöltés, J. J. Smith: Zöld smoothie – 10 napos tisztítókúra Mobi, Zöld smoothie – 10 napos tisztítókúra Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

J. J. Smith további könyvei

Könyvmolyképző Kiadó Kft. kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek Életmód, egészség, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

200 oldalas könyvek

9789632455877 ISBN-számú könyvek

Összes könyv