J. G. Rakonczai: Te és a többiek – A megértés kulcsai az élet többi szereplőjéhez – 1. kötet

J. G. Rakonczai könyve: Te és a többiek - A megértés kulcsai az élet többi szereplőjéhez - 1. kötet | könyv borító

[limit_content length=”400″] Gondoltál már arra, milyen lenne összehozni egy valóban ütőképes csapatot? Az ideális csapatot? Amelyben minden egyes ember olyan szerepet tölt be, ami személyiségének a legjobb kibontakozási teret biztosítja? Érezted már úgy, hogy nem a helyeden vagy, hogy nem azt csinálod, amit szeretnél, amire hivatott lennél? Vajon mi a Te igazi profilod? Milyen szerep töltene fel nap mint nap? Melyek az énedet mozgató mélyebb motivációk? Mit várhatsz el másoktól? Mit várhatsz el önmagadtól? Mi az, ami közelebb hoz, ami bizalmat ébreszt? Benned, irántad Ez a könyv egy kicsit másféleképpen tanít meg odafigyelni, segít abban, hogy alkotó együttműködéseket, bizalmon, elfogadáson alapuló kapcsolatokat alakíthass ki, hogy Te és a többiek jobb csapatot, közösséget, barátságot tudjatok teremteni. [/limit_content]

A Te és a többiek – A megértés kulcsai az élet többi szereplőjéhez – 1. kötet című könyv egy 2015-ban megjelent, 267 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet J. G. Rakonczai írt és a Mars Publishing adja ki a 9789631237740 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a J. G. Rakonczai: Te és a többiek – A megértés kulcsai az élet többi szereplőjéhez – 1. kötet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: J. G. Rakonczai: Te és a többiek – A megértés kulcsai az élet többi szereplőjéhez – 1. kötet PDF, Te és a többiek – A megértés kulcsai az élet többi szereplőjéhez – 1. kötet PDF letöltés, J. G. Rakonczai: Te és a többiek – A megértés kulcsai az élet többi szereplőjéhez – 1. kötet ePUB, Te és a többiek – A megértés kulcsai az élet többi szereplőjéhez – 1. kötet ePUB letöltés, J. G. Rakonczai: Te és a többiek – A megértés kulcsai az élet többi szereplőjéhez – 1. kötet Mobi, Te és a többiek – A megértés kulcsai az élet többi szereplőjéhez – 1. kötet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

J. G. Rakonczai további könyvei

Mars Publishing kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

267 oldalas könyvek

9789631237740 ISBN-számú könyvek

Összes könyv