Ivan Wernisch: Út Asgábádba – avagy Pumpke és a dalailámák

Ivan Wernisch könyve: Út Asgábádba - avagy Pumpke és a dalailámák | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Franz Kafka-díjas Ivan Wernisch (1942) az egyik legjelentősebb cseh költő. A kilencvenes években megújuló költészetében a költői szabadság és a függetlenség mellett tett hitet. Az Út Asgábádba című könyve ennek megfelelően változatos műfajokat vonultat fel: a kötet költői anekdoták, mondókák, abszurd prózaversek, kifordított történelmi parafrázisok virtuóz gyűjteménye, amiben a lehető legkülönbözőbb nyelvi rétegek, stílusok és korok idéződnek meg. Az Út Asgábádba költői légifelvétel egy pusztuló világról, ahol nem csak az országok, hanem a valóság és a képzelet határa is folyamatosan változik. [/limit_content]

A Út Asgábádba – avagy Pumpke és a dalailámák című könyv egy 2019-ban megjelent, ISBN: oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Vers Világirodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Ivan Wernisch írt és a PESTI KALLIGRAM KFT. adja ki a 9789634680130 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ivan Wernisch: Út Asgábádba – avagy Pumpke és a dalailámák egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ivan Wernisch: Út Asgábádba – avagy Pumpke és a dalailámák PDF, Út Asgábádba – avagy Pumpke és a dalailámák PDF letöltés, Ivan Wernisch: Út Asgábádba – avagy Pumpke és a dalailámák ePUB, Út Asgábádba – avagy Pumpke és a dalailámák ePUB letöltés, Ivan Wernisch: Út Asgábádba – avagy Pumpke és a dalailámák Mobi, Út Asgábádba – avagy Pumpke és a dalailámák Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ivan Wernisch további könyvei

PESTI KALLIGRAM KFT. kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Vers Világirodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

ISBN: oldalas könyvek

9789634680130 ISBN-számú könyvek

Összes könyv